Sageli tundub, et just vanemate üllatamine on kõikse keerulisem, kuid siiski on see täiesti võimalik. Isegi kõige lihtsam kink võib pakkuda ootamatuid üllatusi, kui oskad seda õigesti esitleda. Näiteks vali tavalise kohvi asemel sel aastal hoopis erinevate maitsetega kohvijook, mis pakitud pühadele vastavasse rõõmsasse pakendisse. Või ilmuta koosveedetud hetkedest kena album — lihtne, ent äärmiselt südamlik idee.

Sõpru võiksid üllatada isevalmistatud ning vahvalt kaunistatud kommide ja küpsistega. Jõulukingiks võib olla ka mõni hea raamat, millele võiksid armsa pühenduse kirjutada. Ideaalne valik on ka kino- või teatripiletid või hoopis soojad kindad või sall. Ära karda kinke ise valmistada, selleks võib olla kasvõi enda valmistatud jõulukaart, fotokollaaž või hoopis käsitsi meisterdatud pildiraam.

Armastatud naise kingitus võiks tulla tõesti südamest. Kingi lähedust — selleks võib olla romantiline koosveedetud aeg kenas hotellis või nädalavahetusene reis mõnda teise riiki. Teinekord ei olegi tarvis sõita kodust väga kaugele — kindlasti on ka kodulinnas mõnusaid spaasid, kus ennast ja oma kallimat spaahoolitsuste või võrratu õhtusöögiga hellitada lasta. Naised on alati rõõmsad kaunite ehete üle, eriti juhul, kui oled need ise talle salaja valinud. Võiksid proovida ka enda kätega midagi meisterdada — peaasi, et suudaksid oma kallimat rõõmsalt üllatada.

Tihti soetatakse jõulukingid just kauplustest, kuid ei tasuks alahinnata käsitööna valmistatud jõulukinke, mis on sageli palju väärtuslikumad ning tähenduslikumad. Kõige tähtsam on mõelda hoolega oma lähedase peale ning püüda teda oma kingiga üllatada.

Jaga
Kommentaarid