Ines räägib ajakirjas avameelselt oma elust transseksuaalse naisena ja tunnistab, et Playmate'iks saamine on üks kõige ilusamaid komplimente, mis talle tehtud on. "Justkui nagu mulle kingitaks sületäis roose," rõõmustab naine.

See pole Inese esimene modellitöö, vaid temast on pilte ka näiteks Vogue Italias ja ta on olnud Balmaini kampaaniamodell. Kuid, vaatamata naisele osaks saanud edule, tunnistab Ines, et tal läks väga kaua aega, et iseendaga leppida. "Elasin väga pikka aega tunnistamata, et olen transseksuaalne," rääkis ta. "Käisin palju kohtingutel ja peaaegu isegi unustasin selle. Kartsin, et ei leiagi kunagi poiss-sõpra ja mind vaadataksegi põlglikult."

Seejärel otsustas aga värske Playmate, et on aeg olla see, kes ta on. "Tõeliselt vabastav tunne on rääkida enda kohta tõtt, olgu siis soo, seksuaalsuse või mille iganes suhtes," ütles ta. "Inimesed, kes mind seetõttu eemale tõukavad, pole mind väärt. Oluline pole mitte olla teiste poolt armastatud, vaid osata iseennast armastada."

Inesel on ka kõigile n-ö "vihkajatele" selge sõnum: tema sugu pole kellegi teise asi. "Inimesed on öelnud, et transseksuaalsus on looduse seadustega vastuolus, aga need samad inimesed ei tee ühtegi sammu, et loodust päästa," ütles ta. "Kui ma tahan oma sugu vahetada, siis see on minu ja mu keha asi. Ma võiksin seda varjata, aga ma ei tee seda, sest ma austan teisi inimesi."

Ines ei ole ka ainus transseksuaalne modell, kes viimasel ajal tähelepanu on pälvinud. Prantsuse Vogue'i kaanel poseeris märtsikuus ka transseksuaalne modell Valentina Sampaio ning modell ja näitlejanna Hari Nef poseeris eelmisel aastal Suurbritannia Elle kaanel.

Ines on kindel, et nii transseksuaalsed mehed kui ka naised on sensuaalsed olendid. "Mulle meeldib olla seksikas, aga seksikus on suhtumine," tunnistab naine. "Ma ei tea, kas ma tohin seda öelda, aga ma tõesti tunnen end alati seksikana."

Allikas: Women's Health