Vahel ei oska me lahkuminekut ette näha isegi siis, kui see liigub meie poole nagu hullunud pull punase kanga poole, aga mõnikord juhtub see tõesti ootamatult. Need on kolm põhjust, miks mehed otsustavad, et ka väga hea naine ei ole tegelikult see õige.

1. Ta tundis liigset survet.

Kas ajasid teda pidevalt taga ning nõudsid talt rohkem armastust ja seksi, kui ta oli võimeline sulle pakkuma? Kas tundsid vajadust pidevat teie suhet “parandada”? Kui jah, siis oli suhe kohe kindlasti tasakaalust väljas ja ta tundis suure tõenäosusega sinu läheduses liigset survet. Oluline on aga mõista, et see pole sinu süü.

Paljud mehed põgenevad emotsionaalse surve eest, sest see paneb ohtu tema maskuliinsuse ja ta tunneb, et pole piisavalt hea. Ta tunneb, et ükskõik, mida ta ka ei teeks, pole ta sinu jaoks kunagi piisavalt hea. Sel põhjusel kipuvad mehed end välja lülitama ja oma südameid lukustama.

2. Te suhe tundus nagu võistlus.

Kui mees peab suhte kontrollimiseks naisega konkureerima, tunneb ta justkui poleks selle naise elus maskuliinsusele kohta. See ei tähenda, et mees peabki kogu suhet kontrollima (ka see oleks ebaaus), aga hästi toimivas suhtes omavad mõlemad pooled teatud küsimustes kontrolli. Kui seda ei juhtu, hakkate tahes tahtmata teineteisega konkureerima ja lõpuks jääb kaotajaks teie suhe. Mõtle järgnevatele olukordadele:

  • Olete sõpradega koos ja tekib vaidlus selle üle, kellel on parasjagu millegi suhtes õigus.
  • Kumb teist on finantsiliselt edukam? Sa teenid rohkem kui tema ja oled seda talle ka nina alla hõõrunud…
  • Kas sina oled see inimene, kes teie suhtes alati otsuseid vastu võtab? Kus süüa, kuidas parasjagu te mõlema meelt lahutada või millist filmi kinno vaatama minna – sina otsustad kõike.

Kui mees ühel hetkel tunnetab, et oled tema vastu, mitte tema kõrval, ei suuda ta kunagi oma südant sulle päriselt avada, sest kardab “mängu” kaotada ja haiget saada.

3. Ta ei tundnud, et sa teda austad.

Mees pole võimeline looma ühist tulevikku naisega, kes teda ei austa. Ta peab tundma, et tema partner on alati ta jaoks olemas ja, mis veelgi olulisem, ta peab teadma, et oma kõige nõrgemal hetkel oled sa ta jaoks olemas.

Selleks, et ta oleks valmis oma õrnemat külge sulle avaldama ja täielikult pühenduma, soovib ta tunda sinu poolt sügavat ja vankumatut austust.

Allikas: YourTango