Ära meid nüüd valesti mõista. Natukene särtsu teie vahel ei tee kunagi paha, aga sa ju saad aru, et kui pakud mõne eriti hullumeelse idee välja siis, kui ta end juba täiega naudib, teed teile pigem karuteene?

Kümme naist jagavad sinuga oma kogemusi:

“Näita mulle verd.”

“Mul hakkasid päevad keset esimest kohtingut. Suundusime tema juurde, kus ma pidin talle piinlikkust tundes seda ütlema ja pakkusin välja, et teen talle suuseksi. Tuli aga välja, et veri erutab teda ja ta ütles, et teeb seda hoopis mulle. Naersin selle mõtte peale, aga üritasin olla avatud suhtumisega. See kestis täpselt nii kaua, kuni ta võttis mult tampooni oma hammastega välja. Ütlesin talle, et ma ei tunne end hästi ja põgenesin sealt kiiresti.”

“Pissi mu peale.”

“Keset eelmängu palus kutt mul enda peale pissida. Tundsin end veidralt ja ütlesin talle, et mul pole hetkel häda, mille peale ta pakkus, et toob mulle veepudeli. Ütlesin, et toon selle ise, haarasin aga hoopis oma käekoti ja jooksin uksest välja.”

“Näita kannikaid!”

“Mul oli teema kutiga, kes ei häbenenud välja öelda, et talle meeldib anaalseks, aga kui kätte jõudis aeg minu tagumist ust proovida, hõõrus ta end hoopis mu kannikate vahel lahti.”

“Vaata, kuidas ma pihku peksan.”

“Kutsusin kuti enda juurde paarile joogile. Hakkasime riideid seljast võtma ja täpselt siis, kui tundsin, et kätte hakkab jõudma parim hetk, otsustas ta end minu silme ees rahuldama hakata. Ta käskis mul vaadata ja jätkas tegevust samal ajal kui mina seal lihtsalt istusin ja mõtlesin, kas ta soovib, et ma liituks ka kunagi või mitte. Ta ei soovinud…”

“Kasuta mind ära.”

Ülikooli ajal katsetasin uusi asju ja olin voodis teise naisega, kes rääkis mulle oma vägistamise fantaasiatest. Ma ei mõelnud sellest esialgu mitte midagi, aga ühel õhtul, kui lollitasime, palus ta, et ma näitleksin, et võtan teda vägisi. Enne, kui jõudsin üldse midagi vastata, oli ta juba võtnud välja roosa dildo. Ma olen kindel, et tegemist oli vaid kokkusattumusega, aga just sel hetkel sain aru, et olen tegelikult hetero. Väga, väga hetero.”

“Kaka mu peale.”

“Kutt, kellega väljas käisin, tahtis väga proovida anaalseksi lootes, et minu väljaheide satub tema peenise peale. Seejärel soovis ta, et ma teeksin talle suuseksi ja puhastaksin tema meheau ära. Lisaks soovis ta, et ma kakaksin tema kätele ja ta saaks seda mööda mu keha laiali määrida ning me võiksime selle sees seksida. Ütlen kohe ära, et ma ei teinud seda.”

“Kata oma nägu.”

“Kord palus üks mees mul padjaga nägu ära katta, samal ajal kui ta mu rindade vahel end hõõrus. Paraku oli see mu esimene kord, mistõttu ma ei mõistnud, et ta soov on väga veider.”

“Ära puutu mu juukseid!”

“Kord nõudis üks kutt, et ma ei puudutaks seksi ajal tema soengut, mille peale ma tahtsin seda veelgi rohkem näppida. Tema arust ei olnud see aga naljakas ja ta otsustas mu elust kaduda.”

“Lämbu mu kätte.”

“Mõistan, miks mõned kutid tahavad, et sa ütleksid neile, kui suur neil on, aga üks mees palus mul kord näidelda, nagu ma lämbuksin samal ajal kui talle suuseksi teen. Ma hakkasin küll õhku ahmima, aga mitte sellepärast, et ta seda soovis.”

“Löö mind!”

“Vahetult enne, kui mu eks tulema hakkas, palus ta mul end hästi kõvasti rusikaga kõhtu lüüa, sest see pidavat ta orgasmid veelgi jõulisemaks muutma. Pole vist mingi üllatus, et minu puhul mõjus see soov täpselt vastupidiselt.”

Allikas: Women’s Health