1. Kallim/abikaasa — loomulikult. Tema on su elus naine number üks ja kui sa teda sel päeval tähelepanuvääriliseks ei pea, siis vabandust väga, aga miks ta üldse su elus on? Iga naine tahab oma mehe kõrval olla jumaldatud kuninganna ning isegi väike roosikimp või isetehtud kook annavad talle teada, et sa pead teda jätkuvalt kõikidest kõige kallimaks.

2. Ema. Emade jaoks on spetsiaalselt emadepäev, kuid ka sinu ema on naine, kes tahab teada ja tunda, et ta on üles kasvatanud väärt mehe, kes oskab naisi hinnata ja austada!

3. Tütar kujundab oma arvamuse ja hoiakud meeste suhtes selle järgi, kuidas
sina käitud. Näita talle, milline on õige mees, too talle lilli,
õnnitle naistepäeva puhul, vii restorani sööma — just nii sead talle
standardid, mille järgi valib ta enda kõrvale tulevikus tõelise härra,
mitte mingi loru!

4. Õde kujundab samuti oma suhtumise meestesse sinu järgi. Eriti hoolas pead olema siis, kui sul on nooremad õed — sina oled isa kõrval nende mees-eeskuju nr 2.

5. Ämm on sünnitanud sulle su kõige kallima aarde — su abikaasa. Tema on kasvatanud su kallimast just sellise naise, kellesse sa armusid ja kellega tahad elu lõpuni koos olla. Ta ju väärib selle eest kasvõi telefonikõnet?!

6. Vanaema on andnud sulle edasi hindamatud teadmised ja väärtused, ka temalt oled nii mõndagi naiste ja naiselikkuse kohta õppinud. See, et ta on vana, ei tähenda, et tema naiselik pool on kuhugi ära kadunud või kortsudesse uppunud — ka tema on naine, kes loodab, et on üles kasvatanud naisi austava ja hindava lapselapse.

7. Kolleeg, kellega sa iga päev samas lauas istud või lõunal käid, tahab samuti teada, et sa ei pea teda tühjaks kohaks, vaid tead, et tegu on täies elujõus naisega.

8. Parim sõbranna võib sulle küll tunduda kui "üks poistest", aga hoolimata tema oskusest kampa sulanduda ja sellest, et teie vahel ei ole mingit seksuaalset tõmmet, on ta siiski NAINE ja ootab sinupoolset tähelepanuavaldust.

Võid kindel olla — kui ühe või mitu neist naistest homme ära unustad, saad sellest veel pikalt kuulda! Naised selliseid asju ei unusta ega andesta!