1. Kutsub oma naist või ema mutiks, eideks, vanamutiks. Mingi austus võiks ju oma kaaslase või ema vastu olla.

2. Ei pese oma käis peale WC käiku. Erinevad uuringud ja küsitlused näitavad, et nende meest osa on üsna suur.

3. Kujutab ette, et seks on sisse torkamine ja kolm korda edasi tagasi lükkamine ning peale seda, et on kõva täkk. Seks võiks olla selline, et naine ka ikka rahule jääb ja ei tasu solvuda, kui naine enamat soovib, sest naistel võtab aega tippu jõudmiseks ikka rohkem.

4. Ei tea, mis asi on vetsus potihari. Pea iga WC poti kõrval asub üks hari, see hari on selleks, et seda kasutaks kõik, kes seda potti reostavad, mitte ainult koristajad või abikaasad.

5. Kuseb peldikus sorinal otse vette, nii et pool maja seda kuuleb ning pritsmed laua lehte mööda vetsu laiali lendavad. Häda on inimlik, kuid seda saab ka nii teha, et „juga“ voolab „jõkke“ sujuvamalt.

6. Krooksub kõva häälega. Mingis vanuses oli see ilmselt naljakas, kui esimesed kooliaastad käimas olid, aga täisealised ei peaks selliseid nalju tegema, isegi kui sulle endale tundub see naljakas, siis usu või ära usu, aga see on tegelikult rõve.

7. Kuseb suvaliselt ettejuhtuvas kohas, nii et kõik möödujad näevad, kas teeääres, maja seina ääres või tänaval oleva puu ääres. Häda ei anna häbeneda, aga no tegelikult võiks mõned sammud metsa poole teha või mõne nähtamatu nurga leidma.

8. Sülitab igale poole ja tihti, eriti nõme on seda liftis avastada. Looduse poolt on ette nähtud, et inimese suus on sülge, aga see võiks sinna ka jääda, vahel on ikka väga õudne kepsutada mööda kõnnitööd, kus mõni väga tilkuv isane on oma teekonnal olnud.

9. Peeretab autos või kodus kaaslase kõrval olles ning selgitab, et ta saab soolevähi, kui ei tee seda nii. No ei ole meeldib istuda kellegi vastiku haisu sees. Mine ja mõnule avalikus wc's, kui arvad, et su hais on tore, vaata kuidas meeldib või leia endale kaaslane, kes on harjunud sellise haisu sees elama.

10. Nuuskab ilma taskurätikuta keset tänavat. Kui on nohu, siis võta kaas taskurätt! Lihtne ja parim viis nuusata, kui ei ole, aga ikka tahad nuusata, no siis tee seda vähemalt nii, et kogu maailm ei pea vaatama, kuidas su nohu maailma avarustesse vallandub.

Kallis lugeja, kas sul on kogemusi nende asjadega või millised on sinu kokkupuuted?