***JÄÄR
Marsi ja Saturni ühendus on pingeaspektis Jääras liikuva Merkuuriga. Selline kombinatsioon võib tekitada sinus suure sisemise pinge, mistõttu peaksid leidma süütu mooduse selle pinge väljaelamiseks. Ühest küljest tunned suurt soovi tegutseda, teisalt tajud justkui mingit pidurdatust või ebakindlust. Suhe bossi või kellegi teisega, kellel on sinu üle mingi võim, võib olla äärmiselt pingeline. Kui aga oled ise ülemus, siis püüa oma alluvate suhtes suuremat paindlikkust ja mõistmist üles näidata.

***SÕNN
Veenuse asend Sõnnis on üsna soodne, mistõttu peaks nädal seltskonnaelu ja ka suhete liinis tulema üsna meeldiv. Küll aga võib nädal olla üsna väsitav ja pingeline neile, kes õpivad või teevad pingelist vaimset tööd. Su mõtteprotsessor kipub kergesti üle kuumenema. Kindlasti ei tohiks sa unega koonerdada ja vaimse ülepinge vältimiseks oleks kindlasti vaja ka füüsiliselt liigutada. Võimaluse korral oleks mõistlik vältida reisile minemist ning mitte teostada olulisi juriidilisi toiminguid. Piinlikult tuleks jälgida kõiki seadusi — vahelejäämise oht!

***KAKSIKUD
Jätkuvalt tasuks olla ettevaatlik oludes, kus on võimalus end ohtu seada või vigastada. Teisel tasandil võib oluline olla muutuste või uuendustega seonduv. Siin võid kogeda takistusi või paigalseisu — asjad ei edene nii kiiresti kui soovid. Kuid nüüd ongi oluline õppida kannatlikkust ja püsivust. Mida kannatamatum oled, seda suuremaid takistusi koged. Nüüd pead olema visa ja järjekindel ning suunama oma energia vaid kõige olulisemale ja tähtsamale. Mitme asjaga korraga tegelemine annab tagasilöögi.

***VÄHK
Mida rohkem sinust sõltub ja mida kõrgem on sinu positsioon ühiskonnas, seda pingelisem on nädal. Konkurents kui selline võib olla üsna väsitav. Samas sobib nädal selleks, et kinnistada ja tugevdada nii oma positsiooni kui ka saavutusi. Oled saavutanud mingi taseme ja nüüd oleks õige aeg seda kindlustada. Ehk siis pigem tegele oma ettevõtmistes nõrkade kohtade otsimisega, mitte uute projektidega alustamisega. Suhete osas võib olla palju ebamäärast pinget, usaldamatust ja kinnisust. Sulle võib tunduda, et sa ei meeldi teistele. Nii see loomulikult ei ole.