Siin variandis on tortillade täidiseks vürtsikas Maggi Texicana kaste ja grillimise ajal tortillade vahele sulanud juust. Sellist mõnusat suutäit võid pakkuda tervitussuupisteks, pearoa juurde või ka niisama kergeks vahepalaks. Kui soovid toitvamat ja tummisemat varinati, võid tortillade vahele veel sinki sättida.

Kogus: neljale
Valmistamisaeg: 15 minutit

Mida vaja läheb?

  • 8 maisitortillat (sobivad ka nisutortillad)
  • 8 sl Maggi Texicana Salsa kastet
  • 200-300 g juustu, riivituna
  • Soovi korral hakitud ürte

Tee nii:

Määri tortillale paar lusikatäit Maggi Texicana kastet. Puista peale riivitud juustu ning sinna peale tõsta teine tortilla. Soovi korral lisa ka hakitud ürte. Suru sinna peale teine tortillaketas ja grilli siis täidisega tortillasid kiirelt mõlemalt poolt, kuni tortillad on krõbedad ja juust kergelt sulanud.

Tõsta grillilt ära, lõika neljaks või kaheksaks ja serveeri kohe.