871 naise seas läbi viidud uuringust selgus, et C-korviga naised on oma rindadega rohkem rahul kui teised naised ning 39 protsenti C-korviga naistest väitis, et armastavad oma rindu väga.

Järgmisena olid nimekirjas kõige õnnelikumad D- või DD-korviga (37%) naised ning seejärel alles A- ja AA-korviga (34%). Sealt edasi tuli juba E-korv, aga kõige rahulolematumad on naised, kellel on B-korv.

Ja vaatamata sellele, kui paljudes erinevates suurustes rindu on olemas, väitsid 38 protsenti küsitletud naistest, et neid ei huvita üldse, kui suured või väikesed tissid neil on.

Huvitav on ka see, kuidas rinnakorvi suurus naiste iseloomu mõjutab. Suurte ja väikesete rindadega naised väitsid, et nende büsti suurus mõjutab ka nende elu. "Ma pidin õppima teadlikumalt riietuma ja ka käituma, sest mu rinnad on nii suured ning inimesed peavad mind kohe ebasündsaks, hüperseksuaalseks ja ebaintelligentseks," avaldas üks naine anonüümselt. "Ma pidin nägema palju vaeva, et mind tõsiselt võetaks.

Üks väikeste rindadega naine väitis aga, et ta oleks enesekindlam, kui tal oleksid suuremad rinnad. "Mitte, et ma tahaksin neid maailmale näidata, aga ma tunneksin end lihtsalt paremini," rääkis ta.

Allikas: The Sun