Spordinädala eesmärgiks on suurendada liikumisharrastusega tegelevate inimeste arvu ja tõsta liikumisharrastuse, spordi ja tervise alast teadlikkust elanikkonna seas. Liikumise ja võimlemisega saavad inimesed alustada ka kodus.

Saabuva Spordinädala puhul näitas Kristi Roosimägi tõhusaid harjutusi, mida võib kodus teha. Kristi on Be Active Night ürituse projektijuht, MyFitnessi treener.

Ettevõtete ja asutuse kampaanias osalus ja läbiviidav tegevuse saab registreerida ka Spordinädal 2018 sündmuste kalendrisse siin http://www.spordinadal.ee/urituse-korraldajale. Kõigi spordinädalaga liitunud organisatsioonide vahel loositakse välja spordivarustust. Lisaks jõuab osalejateni Eesti Olümpiakomitee poolt liikuva ja sportliku organisatsiooni tunnistus.
Mõtteid ja ideid ettevõtete sisesteks tegevusteks spordinädal leiab siin https://syndmused.spordinadal.ee/events.

Spordinädala patroonid, liikuma innustajad ja eeskujud on olümpiavõitja Gerd Kanter, olümpiamedalist Allar Levandi, kulturismimeister Ott Kiivikas ja treener Sandra Raju, kes külastavad Spordinädala kalendrist valitud sündmusi ja jagavad seal liikumisrõõmu.
Spordinädala 2018 läbiviijateks Eestis on Eesti Olümpiakomitee (EOK) ja Ühendus Sport Kõigile (ÜSK).

Spordinädala tegevustesse on kaasatud suur arv erinevas vanuses osalejaid paljudest eluvaldkondadest. Eelmisel aastal liitus spordinädalaga üle 400 kooli, 200 spordiklubi ning 100 ettevõtet. Toimus 900 spordinädalale pühendatud sündmust, kus registreeritud osaluskordi kogunes kokku ligi 200 000.

Vaata lisaks www.spordinadal.ee