1. Kasuta seda niisutava hooldusena. Bobby Eliot soovitab: enne duši alla minekut kanna juustele õli, pane juuksed kinni ja lase õlil duši all käies mõjuda. Kuum aur teeb juuksekarva lahti ning õli imbub paremini juustesse. Lõpuks pese juuksed šampooniga ja pane palsamit nagu tavaliselt.

2. Kodune kuum õlimask elututele ja kuivadele juustele. Takisha Sturdivant-Drew õpetab oma klientidele, kuidas teha kuuma õli maski kodustest tingimustest. Kanna kuum õli koos palsamiga juustele ja peanahale, masseeri hoolega sisse. Pane pähe fooliummüts või istu kuumuta juukseid 20 minutit fööniga. Pärast juuste šampooniga puhtaks pesemist on nad värsked, säravad ja kaunid!

3. Kasuta õli viimistlusvahendina. Bobby Eliotile meeldib kanda juukseõli niisketele juukseotstele enne föönitamist - see trikk aitab saavutada siledad ja sirged juuksed ning pole ohtu, et need sul ümber pea lendlema kipuksid.

4. Õliga saad kinni "kleepida" ka kuivalt lendlema hakkavad salgukesed, aga siis pead väga ettevaatlik olema, sest õli võib saada liiga palju ja siis jääb mulje nagu juuksed oleksid rasvased.

5. Rasvapea mulje vältimiseks alusta pigem väiksemast õlikogusest. Juurde saab alati panna, aga ära võtta enam küll ei õnnestu. Esmalt hõõru õlitilk käte vahel laiali ja siis kanna see juustesse, alustades tagantpoolt, kus juukseid on rohkem ja need on paksemad, ning liikudes siis ettepoole.