Võitlus aknega algas Nicola jaoks 20ndate eluaastate alguses pärast seda, kui ta vahetas oma antibeebipille. Siis tekkisid ta lõuale ja põskedele vastikult valusad punnid, mis aja jooksul järjest hullemaks muutusid ja sagedamini tekkisid.


Naine häbenes oma välimust nii väga, et hullemate päevade ajal ta kodust välja ei läinudki. "Istusin kodus ja nokkisin oma nägu, mis muutis selle muidugi veel koledamaks ja põletikulisemaks. Otsisin Google`st infot, kuidas aknet ravida ja kulutasin sadu dollareid nahahooldustoodetele, toidulisanditele, ravimitele ja arstidele," kirjeldab Nicola.
Suhtes olles läks ta meigiga magama, sest ei julenud oma naha tõelist olukorda peikale näidata. "Ma ei vaadanud talle isegi silma, sest arvasin, et ta nagunii jõllitab ainult mu punne."

Iga paari kuu tagant lõid välja uued vastikud punnid ning naine oli tõsiselt hädas.

Siis aga otsustas ta teistmoodi lähenemise kasuks. Nicola lasi endale koostada spetsiaalse aknevastase dieedi ja pidas sellest 28 päeva rangelt kinni. Nicole konsulteeris psühholoogiga, kes õpetas talle stressi ja ärevuse leevendamise nippe. Ka oma näohooldusrutiini vaatas naine põhjalikult üle. Valikusse jäid ainult õrn puhastaja, öiseks kasutamiseks mõeldud näoõli ja piimhapet sisaldav puhastaja.

Toidulisanditest hakkas Nicole juurde võtma B5-vitamiini ja seedimist soodustavaid tablette.

Oma teadmistele tuginedes lõi Nicole online-programmi teistele aknega hädas olevatele naistele ja innustab ja õpetab nüüd sama probleemi all kannatajaid nende teekonnal puhtama näonaha poole.