Belinda ütleb, et temal sai paks olemisest villand siis, kui ta oli rasedustega 20 kilo juurde võtnud. "Ma ei näinud enam hea välja. Mu nahk läks käest ära, tekkisid ekseemid. Energiat polnud peaaegu üldse," kirjeldab ta.

"Ma leidsin igasuguseid vabandusi, et end mitte vormi viia ja andsin alla - mu kehakaal ja emadus alistasid mu."

Naise juhtis õigele teele tagasi ta abikaasa, kes andis talle foto ühest väga heas vormis naisest ning ütles, et Belinda võiks ju samasugune välja näha. "Ma naersin selle peale," tunnistab naine.

Nüüd aga on naisel üle 54000 jälgija Instagramis ja populaarne blogi ning ta innustab kõiki naisi end käsile võtma ja oma keha eest hoolt kandma.

"Aitab enesehaletsusest! Aitab vabandustest! Aitab ootamisest! Täiesti okei on ka iseenda ja oma keha eest hoolt kanda ning muutuda. Minu enda jaoks ei ole kõige olulisem mu sile kõht või taasleitud enesekindlus, vaid hoopis meeletu energia ja hea tervis," õpetab ta.

"Ma mürgitasin oma keha ja isegi ei teadnud, et ma seda teen - sõin kogu aeg, sest olin kogu aeg väsinud. Laste toidujäägid hävitasin kõik ära. Pealegi polnud aega korralikult toituda, sest lapsed võtsid kogu mu aja ja energia. Tuleb tuttav ette?"

Naine murrab ka mõned levinumad müüdid, miks emad trenni tegema ei hakka.

"Meil on tegelikult palju rohkem vaba aega kui me arvame. Ja see, et trenn väsitab su veel rohkem ära, on ka müüt - mida rohkem me treenime, seda paremini ennast tunneme. Ei ole vaja tundide kaupa jõusaalis rassida. Pane telefon pooleks tunniks käest ja sa imestad isegi, kui palju sa kodus selle ajaga teha jõuad."