1. Ta liigub pidevalt ühest ekstreemsusest teiseni

Ühel hetkel tundub, et tal ei saa sinust küllalt, aga järgmisel hetkel on selge, et nii see ikka pole. Ta proovib ise asjadest aru saada ja see on ta totaalselt segadusse ajanud. Mida kauem see kõik jätkub, seda rohkem segadusse ta läheb.

2. Ta ei tundu enam õnnelik ja ei tee ka sind õnnelikuks

Kui sulle tundub, et ta pole enam õnnelik, on aeg koos maha istuda ja mõista, kus probleem peitub. Mõnikord on vaja asju muuta ja vahel võib see tähendada ka seda, et teie suhe peab lõppema ning kuigi see on valus, siis see on vajalik teile mõlemale.

3. Ta ei vabanda enam, kui ta midagi valesti teeb

Kui ta ei hooli sinust enam isegi nii palju, et su ees vabandada, siis ta tõesti enam ei hooli. Teda ei huvita, et sa solvunud oled, sest ta isegi ei mõtle enam sellele, mida sina tunda võiksid.

4. Ta põhimõtteliselt ignoreerib su olemasolu

Mitte ükski inimene, kes on sulle nii lähedane, ei tohiks sind ignoreerida. Mida kauem sa kellegagi koos oled, seda ausam ja parem peaks ka teie suhe olema.

5. Ta ei taha, et sa teda segaksid

Kui su partner kohtleb sind nii nagu sa oleksid pind ta tagumikus ega soovi sinuga ka enam koos aega veeta, on midagi halvasti. Ta ju peaks tahtma sinuga koos olla (muidugi mitte kogu aeg, aga vähemalt mõned tunnid päevas).

6. Ta ei proovigi sinuga normaalselt suhelda

Kui ta ei võta aega, et sinuga suhelda ja teie probleemidest rääkida, on midagi väga valesti. Mida kauem aega möödub, seda hullemaks asjad muutuvad.

7. Ta ei oota sinult intiimsust

Kui su kallim ei taha enam, et sa teda puudutaksid või sinuga seksida, võib selle taga olla mitmeid erinevaid põhjuseid. Istuge maha ja rääkige asjadest avameelselt.

8. Ta ei pane sind ennast erilisena tundma

See võib küll kõlada kližeena, aga me peaksime saama tunda end suhtes erilisena. Sa ju tahad, et ta arvaks, et sa oled suurepärane? Kui te kumbki enam nii ei tunne, hakkab suhe vaikselt lagunema.

9. Ta ei soovi su läheduses viibida

Kui ta ei taha sõna otseses mõttes sinuga koos aega veeta, ei armasta ta sind nii nagu sa väärid. Jah, ta võib ju olla hõivatud, aga kui te olete mõlemad kodus ja ei suuda isegi ühe laua taga õhtust süüa, ei peaks sa seda enam kannatama.

10. Ta ei püüagi teievahelisi konflikte lahendada

Su partner peaks sinu jaoks olemas olema nii headel kui ka halbadel aegadel ja kui ta ei viitsi pingutada, et tülisid lahendada, ei armasta ta sind enam.

11. Ta ei hinda seda, mida sa teed

Kui ta jätab mulje nagu kõik, mida sa teed, on mõttetu, vajab ta reaalsuskontrolli.

Allikas: Awareness Act