Maikuu algusest juuni lõpuni toimunud kampaania käigus annetas kohvik koostöös Paulig Eestiga igalt ostetud kohvijoogilt 10 senti Lastefondile. Lisaks poetasid Cafe Boulevardi kliendid mitmesaja euro väärtuses sularaha ka Lastefondi annetuskasti, mille tulemusel kogunes Kevini aitamiseks kokku rohkem kui 1600 eurot.

Mõistagi oli annetust vastu võtmas ka pisike päevakangelane Kevin ise, kes sel ajal, kui tema tubli ja vapper ema Jaanika rääkis kohalolijatele imetillukesena sündinud ja raske haiguse läbi teinud Kevini tegemistest, ennast ema sülle mõnusalt magama sättis.

Tegemist oli osalejate järjekorras juba kuuenda Radisson Blu Hotel Olümpia, kohvik Cafè Boulevardi ja Pauligi heategevuskampaaniaga Lastefondi toetuseks: 2013. aastal koguti annetusi haruldase nahahaigusega Cassandrale, 2016. aasta esimeses pooles hambumushäirega Sten Oliverile ja teises pooles Angelmani sündroomiga Markusele ning 2017. aastal sügava puudega Veronikale. Möödunud aastal toetati haruldase Rett sündroomiga 7-aastast Ellyt.

Lastefondi toetusjuht Eveli Ilves ja strateegiajuht Siiri Ottender-Paasma tänasid häid partnereid Radisson Blu Hotel Olümpiat, hotelli kohvikut Cafè Boulevardi ja Paulig Eestit, kellel leidub jätkuvalt tahet aidata endast nõrgemaid ning juhtida sellele ka oma klientide tähelepanu. “Kogutud annetussumma on suureks toeks Kevini ja tema pere abistamisel. Laps saab tänu headele annetajatele käia nädalas mitu korda erinevates teraapiates, mis on tema arengu seisukohalt määrava tähtsusega,” tõi toetusjuht Ilves välja.