Tal pole enam sinu jaoks aega

Kui te muidu veetsite palju aega koos, kasvõi niisama kodus sarju vaadates, siis nüüd on tal järsku tekkinud teised huvid. Millegipärast tahavad just nüüd sõbrad kokku saada igapäevaselt.

Sa ei suuda meenutada viimast korda, mil ta oli romantiline

Romantika on oluline ja ehkki mehed ei ole alati selles kõige osavamad, on enamikel paaridel ikkagi mõned teatud armsad asjad välja kujunenud. Kasvõi hüüdnimed ja käest kinni hoidmine. Kui see kõik aga äkitselt kaob, on põhjust muretsemiseks.

Ta ei sea sind esikohale

Sa tead, et suhe hakkab karile jooksma, kui mehe arvates ei ole sina enam esimene. Sa tunned ära selle hetke, mil ta ei pea sind enam prioriteediks.

Ta ei viitsi tülitseda

Mehed tunnevad alati vajadust tõestada, et neil on õigus. Kui kallim aga üks hetk ei viitsi seda enam teha ega üldse sinuga ühtegi suhtega seotud asja arutada, on midagi väga valesti.

Ta tüdineb ja ärritub kiiresti

See on üks suur ohumärk. Kui muidu armastav ja rahulik mees muutub turtsakaks ja kergelt ärrituvaks, ei ole see enam õige asi.

Ta proovib sind vihale ajada

Kui mees ei taha enam pingutada suhtes olles, hakkab ta sind meelega välja vihastama, et sina teeksid selle sammu, et ta maha jätta. Enamik mehi ei vaevu naist ise maha jätma, sest nad kardavad. Lihtsam on see jätta naise enda hooleks.

Ta käitub sinu vastu põlglikult

Kui sa tunned sellist käitumist enda suunas, pead kiiresti reageerima. Kui mees juba põlglikult sinusse suhtub, ei ole alandamine ja manipulatsioon enam kaugel. Ära lase sellel sinnani areneda.

Allikas: YourTango