Austraallanna Canna avaldas Youtube'i videos süsteemi, mis võib aidata sul genereerida ekstra rahavoogu ja millel on tema enda finantsidele väga suur mõju.

Millist viite pangakontot ta siis kasutab ja miks?

1. Igapäevane pangakonto

Canna avaldas, et seda kontot kasutab ta kõige rohkem ja sellega katab ta oma pisikulutused. "Kui lähen sõbraga kohvile või lõunale, siis maksan selle kontoga," selgitas ta. "Siit tulevad kõik mu igapäevased kulutused."

Selle pangakontoga tasub ta ka kindla kuueelarve piires olevad riided, kingad ja aksessuaarid. Selleks, et rahalist seisu kontrolli all hoida, on tal kindel eelarve ka nädala siseste ja nädalavahetuse meelelahutuste jaoks.

2. Suurte sündmuste ja ootamatuste pangakonto

Teine pangakonto on Cannal selleks, et olla valmis erinevateks eluga seotud ootamatusteks ja ka suuremateks sündmusteks nagu jõulud või reisid. "Kui ei olda planeerinud ja rahaliselt valmis kallimateks aegadeks, haaravad nii paljud krediitkaartide järele," selgitas ta, aga temal on olemas konto, mis laseb tal öösiti magada. "Mõtle, kui sinuga midagi juhtuks, siis kui palju raha sul oleks vaja, et saaksid seda endale lubada?"

3. Elustiili konto

Sinna kontole kogub Canna raha esimese kodu, uue auto või suurema reisi jaoks. Just see konto aitab tal olla alati suuremateks kulutusteks valmis. "Selle konto eest on hea hoolitseda, sest selle kasvamise juures on midagi sooja ja mõnusat," rääkis ta. "Hetkel kogun näiteks raha puhkuse jaoks. Ja kui ma näen, kuidas see rahasumma kasvab, tähendab see ühtlasi ka seda, et saan reisi süüvabalt nautida."

4. Säästud investeerimiseks

Neljas pangakonto Canna nimekirjas on säästude konto, mis on mõeldud raha investeerimiseks ja kasvatamiseks. "Mul on olemas eraldi investeerimisportfell, kuhu ma regulaarselt raha paigutan," avaldas ta.

Nii kannabki Canna kohe palgapäeval kindla summa säästude kontole. "Raha istub seal seni, kuni ma otsustan ära, kuhu ma selle investeerida tahan," kinnitas ta.

5. Tuhande dollari projekti konto

Viimasena on Cannal olemas ka tuhande dollari projekti pangakonto, mis on talle väga oluline ja aitab tal ekstra raha koguda. "Iga kord, kui loon midagi, säästan, teen mingit lisatööd või mul lihtsalt õnnestub kuidagi ekstra raha teenida, kannan selle raha sinna kontole," avaldas ta. "Siis, kui saan kokku tuhat dollarit, ostan endale aktsiaid, et luua endale pikaajaline passiivne sissetulek."

Canna tunnistas, et ta väldib krediitkaardi kasutamist ja teeb seda ainult suurte summade tasumiseks või lennupunktide kogumiseks. Selle asemel loodab ta enamasti hoopis nendele viiele pangakontole ja on seni väga hästi hakkama saanud.

Allikas: Daily Mail