Ehkki kõige parem oleks muidugi elada nii, et mitte midagi ei kahetse, ei ole see siiski alati täitsa võimalik. Noor olles tundub ka kõige hullem mõte päris hea ideena. Kuid juba vanem ja targem olles ning neid sündmusi meenutades hakkab vahel päris kõhe.

Üks keskealine naine kirjutab portaalis Man Repeller, et need on kõige suuremad vead, mida ta on viimase 20 aasta jooksul teinud. Ta ei soovita neid kellelgi teisel teha ja tal on hea meel, et see eluetapp on tal möödas.

1. “Ma olin eluaeg olnud blond ja ühel hetkel värvisin ma oma juuksed tumepruuniks. See tulemus oli kohutav ja mul läks aastaid aega, et oma juuksed taas korda saada.”

2. “Ma nuhkisin oma eksmehe järel ja leidsin sahtlist listi, mis ta oli minu kohta kirjutanud. Ta oli kirja pannud minu plussid ja miinused ning miinuseid oli kõvasti rohkem.”

3. “Ma ütlesin oma vanematele, et käin kohtamas mehega, kes on minust 10 aastat vanem, ta on lahutatud ja tal on kaks last.”

4. “Ma saatsin kogemata oma töömeilile pildi oma sõbrast, kes teeb aluspesus süüa.”

5. “Ma otsustasin paikseks jääda, ostsin auto ja kolisin oma vanemate lähedale. Aasta pärast müüsin ma kõik kahjumiga maha ja sain aru, et selline eluviis ei ole mulle.”

6. “Enne oma õe pruutneitside pidu tegin ma ise endale spreipäevitust. Järgmisel päeval nägin ma välja nagu kõndiv katastroof.”

7. “Ma kolisin elama ilma akendeta keldrisse, sest seal oli palju ruumi. Mul tekkis päris kiiresti klaustrofoobia ja ma sain aru, et ma ei taha enam kunagi elada ilma akendeta ruumis.”

8. “Ma ostsin üheotsa pileti Prantsusmaale, et minna ennast leidma. Ühel hetkel leidsin ma ennast tõesti — ma nutsin ihuüksinda kohvikunurgas enda jaoks täiesti võõras riigis.”

9. “Ma sattusin kogemata lugema oma endiste sõbrannade vestlust, kus nad mind taga rääkisid ja kogesin oma elu esimest paanikahoogu.”

10. “Iga kord, kui ma olen öösel oma sõprade survele alla andnud ja nendega koos liiga palju joonud. See on kahetsusväärne.”

Rääkige kaasa: mis on kõige suurem viga teie elus, mille tegemist te siiamaani kahetsete?