Kuigi rääkimine ja suhtlus on paarisuhte jätkusuutlikkuse seisukohalt kõige olulisemad, mängivad ka toredad füüsilised koostegevused olulist rolli. Vahet ei ole, kui vanad te olete, koos saab teha igasuguseid lahedaid asju. Miks mitte võtta ette midagi toredat järgnevast nimekirjas ja sütitada oma pikaaegne suhe uuesti lõkkele. See mõjub teile mõlemale kindlasti värskendavalt.

Minge karti sõitma

Väike võistlusvaim mõjub teile hästi, kui üks teist ei ole just suur solvuja. Eestis on mitmeid kohti, kus saab karti sõita, valige endale sobivaim ja pange ennast adrenaliinisööstuks valmis. Jätke lapsed koju ja võtke aega ainult iseendale.

Minge tantsukursustele

Ükskõik, millise tantsustiili kasuks te lõpuks otsustate, see mõjub teie intiimelule kindlasti suurepäraselt ja arvatavasti hakkate te üksteist ka hoopis teise pilguga vaatama. Tantsimine muudab teid lähedasemaks ja koos trenni tegemine on alati palju parem variant, kui koos diivanil lamamine ja televiisori vaatamine.

Minge rattamatkale

Kuna ilmad ei ole veel nii külmad, siis miks mitte planeerida kahekesi üks tore rattamatk nädalavahetusse? Minge terveks päevaks või isegi kaheks, tehke vahepeal piknikku, hoidke üksteisel käest kinni ja nautige loodust.

Sõitke autoga kuskile, kus te varem ei ole käinud, ja ärge kasutage GPSi

Kuna tänapäeval teame me tänu kõikidele tehnoloogiavahenditele imehästi, kuidas jõuda punktist A punkti B, siis mõnes uues kohas on äraeksimisvõimalused pea olematud. Kuid tehke üks selline päev, kus te ei kasuta ühtegi GPSi ja eksitegi ära. Niimoodi tehes leiate te ennast lõpuks hoopis huvitavamast kohast, kui kaardi järgi oleksite planeerinud minna.

Minge bowlingusse või minigolfi

Uuesti, väike omavaheline võistlusvaim ei tee kunagi paha. Minigolf või bowlingumäng ei kesta ajaliselt väga kaua, mistõttu saab seda koos kallimaga teha peale tööpäeva. See on palju toredam, kui teie tavalised rutiinsed tegevused.

Minge ratsutama

Veetke üks tore päev mõnes maakohas. Saate hingata värsket õhku, panna ennast lahedamalt riidesse ja nautida kõike, mida mõnel farmil teile pakkuda on.

Allikas: Well + Good