"See on tegelikult päris piinlik. Paar aastat tagasi käis mu ema ühel seksiteemalisel koolitusel, millega ta jäi väga rahule. See on tore, et ka keskealised naised tahavad selles vallas uusi teadmisi saada. Kuid see, mida ta peale seda koolitust tegema on hakanud, on minu arvates lausa naeruväärne.

Nimelt on ta võtnud südameasjaks neid teadmisi mulle edasi anda. Ma olen talle mitmeid kordi selgeks teinud, et ma ei soovi seda. Kui ma tahaksin, läheksin ka ise sellele koolitusele. Aga ma hetkel ei taha. Ma olen mitu korda keeldunud sellest, et ta hakkaks mulle detailselt näitama, mida kõike ta õppis ja mida kõike ta on juba erinevate meeste peal katsetanud.

Ma olen piisavalt kuulnud lugusid sellest, kuidas ta on mehi viinud tippu koolituselt saadud tehnikaga. Okei, need lood ma kannatan ära, olen piisavalt avameelne. Aga kuskilt jookseb ju piir!

Ja minu piir on ületatud. Koolitusest on möödas mitu aastat, aga mu emal ei ole probleemi avalikus kohas hakata küsima, et äkki ma nüüd tahaks, et ta näitaks mulle mõnda huvitavat trikki. Ausõna, ei taha!

Mida rohkem ma üritan talle öelda, et ma ei soovi temaga avalikus kohas neist asjadest rääkida, seda enam on ta hakanud kahtlustama, et minul ja mu elukaaslasel on sekselus midagi halvasti.

Mul on siiralt hea meel, et ta käis seal koolitusel ja sai targemaks, aga ma ei jõua seda enam kuulata...

Mida ma tegema peaksin, et ta ükskord sellest rääkimise lõpetaks?