Selleks, et seda ebavõrdsust vähendada ja vabastada mehed sellest häbiväärsest statistikast (sest naise tippu jõudmisel on ju just neil suur roll), jagasid kaks meesoost eskorti nippe, mis meestel plusspunkte teenida aitavad.

1. Naisel peab olema mugav

Kõige olulisem on, et naine tunneks end sinu juuresolekul hästi ja mugavalt. See tähendab, et pead temaga soojalt ja sõbralikult vestlema ja käituma.

Mis aga veelgi olulisem: sa pead mõistma, kes sa ise oled. Kui sa ei tea, kes sa oled, on väga raske käituda ausalt ja avameelselt. Naised näevad selle juba kaugelt läbi ega taha olla koos poisikesega, kes pole veel sirgunud enesekindlaks meheks.

Vali näiteks mõni karakter, keda tahad elus mängida ja praktiseeri temaks olemist seni, kuni sa muutudki selleks meheks.

2. Õpi teda sügavamalt tundma

Tead, mida naised veel kaugelt ära näevad? Kui sa neile kägu ajad. Seega, kui sa pole valmis teda ausalt ja hoolivalt tundma õppima, lõpeta parem kohe.

Pööra talle tähelepanu, kuula, mida ta sulle räägib. Ole uudishimulik ja vestle temaga. Kui ta räägib asjadest, millest sa midagi ei tea, küsi küsimusi. See peab olema vestlus, kus teil mõlemal on midagi öelda.

3. Võta aega

Kui naine on end sulle avanud ja soovib nüüd, et sa teda ka puudutaksid, ei peaks sa kohe lõppeesmärki silmas pidama. See, mis sinus rahulolu tekitab ja viis, kuidas sulle meeldib, et sind puudutatakse, peaks tulema kasuks ka siis, kui teda puudutad.

Alusta näiteks massaažist ja liigu siis vaikselt edasi. Suundu oma suuga tema suu poole. Alusta ta rindade, kaela ja kõrvade suudlemisest. Liigu edasi silitades ta selga ning alles siis ta tagumiku ja jalgadeni. Kui te huuled puudutavad, hoia seda tunnet.

Selle asemel, et keelega tema suhu kohe pressida, stimuleeri esmalt naise huuli. Masseeri ja ime neid, seejärel kallista oma keelega tema keelt. Kui ta hakkab end sinu külge lukustama, on aeg riided seljast heita. Hõõru teda pisut veel, tegutse aeglaselt ja ole kindel, et ta oleks piisavalt märg.

4. Tema võiks saada orgasmi enne sind

Võrreldes naiste orgasmiga, on meeste omani jõudmine üsna lihtne. Kombineeri see veel faktiga, et mehed ei oska naiste kliitoritega midagi peale hakata ja polegi ime, et orgasmi maailmas valitseb ebavõrdsus. Seetõttu peaksidki tema orgasmi eest enne hoolitsema kui sinu omani jõuate. Ära ole nii isekas — tee seda tema heaks, mitte iseendale. Naudi tema naudingut, sest mida rohkem mõnu sa talle pakud, seda rohkem soovib ta seda hiljem sulle pakkuda.

5. Oska lugeda vihjeid

Pole paremat viisi, et saada teada, mis töötab ja mis mitte, kui läbi proovimise. Täiskasvanud mehena peaksid juba põhilised teadmised omandanud olema, aga sealt edasi on seks väga subjektiivne. See tähendab, et sa pead oskama lugeda vihjeid, mida ta keha saadab. Kui oled sinna jõudnud, liigu edasi ja tee seda enesekindlalt.

Naised ei taha sulle öelda, mida sa tegema peaksid. Selle asemel tahavad nad, et sa ise sellest aru saaksid. Just sellistest meestest naised voodis unistavadki.

Allikas: AskMen