Limiteeritud SOODUSKOOD selle artikli lugejatele on ‘ENN20', millega saab kõikidelt Chaga Healthi toodetelt 20% allahindlust. Vaata lähemalt: chagahealth.eu.

Ennust rääkides ja kirjutades sobib imehästi ütlus: kes teeb, see jõuab. Peale hinnatud kodumaa, on Enn teinud endale nime ka Eestist kaugemal. Enn on restoranide Pull ja Härg üks omanikest, toitlustusfirma BBQ Entertainment OÜ ainuomanik ja väärt konsultant lihatööstustele. Enn rikastab kodumaist grillimaailma igas mõttes – ta on paljuski ka selle valdkonna üks põhilistest loojatest Eestis. See on toonud ka silmapaistva tunnustuse, Enn on pärjatud elutööpreemiaga Panus Eesti grillikultuuri arendamisse.

Keha hakkab suve unustama

Tempo, mis saadab Ennu tegemisi, on peadpööritav. Enn teab, et haigeks olemist ta lubada ei saa. Seetõttu tarvitab ta juba mitu head aastat kodumaist toidulisandite lipulaeva, looduse parimatest paladest – mustast pässikust, raudrohust, männikasvust ja teistest ravimtaimede ekstraktidest valmistatud Chaga Health Elemental eliksiiri. „Tunnen, kuidas eliksiir annab mulle energiat ja tõstab immuunsust. Haigeks olemist ei saa ma endale lubada. Tööd on iga päev palju, nii füüsilist toitlustusteenuse pakkumisel ja ahju taga kui ka istuvat arvutis. Pingelisele tempole astun vastu Chaga Health Elemental eliksiiriga, mis aitab hoiduda viirustest ja külmetushaigustest. Eriti oluline on see nüüd, sügisel, mil keha hakkab suvest saadud energiavarusid kaotama,“ räägib Enn sellest, kuidas tema tervena püsib.

Enn tarvitab eliksiiri kuuridena, mil kasutab toidulisandit kolm korda päevas. „Mul on hea meel, et olen Chaga-pisikuga suutnud nakatada ka mitut kolleegi. Suurimad fännid on aga mu vanemad, kellele tutvustasin eliksiiri mõni aasta tagasi ja kes ei ole pärast seda sügistalvele omaseid haigustunnuseid enam kogenud,“ avab Enn Chaga eliksiiride tarvitamise isiklikku kogemust.

Peale õige toitumise tugi loodusest

“Üks tugeva tervise alustala on õige ja mitmekülgne tasakaalustatud toitumine,” räägib Enn, “praegune kiire elutempo ja saastunud keskkond nõrgestavad meie immuunsüsteemi ning muudavad selle vastuvõtlikuks erinevatele haigustele. Mina usun meie looduse võimesse pakkuda organismile kaitset ja tuge. Chaga eliksiirid sisaldavad tuntud tegijaid rahvameditsiinist ja nõustun kindlasti meie esivanematega, kes nende toel keha turgutasid, haigustega võitlesid ning neid ennetasid.“

SOODUSKOOD selle artikli lugejatele on ‘ENN20', millega saab kõikidelt Chaga Healthi toodetelt 20% allahindlust. Vaata lähemalt: chagahealth.eu.

Jaga
Kommentaarid