Olen tundnud üht meest kaugemalt juba 3 aastat. Selle aja sees oleme kohtunud mitmeid kordi ja teineteist tundma õppinud piisavalt. Aga hiljuti oli ta minust oma perekonnale rääkinud ja mu pilte nooremale vennale näidanud. Nüüd tahab ta, et ma tema asemel ta venna võtaksin ja temaga nende kodumaal abielluksin.

Sest vend olevat minusse kõrvuni armunud nüüd! Aga mina ju ei tunne tema venda, ma usaldasin teda ennast! See võttis mul väga kaua aega, enne kui hakkasin teda täielikult usaldama, mul tekkis tõesti armastus tema vastu. Tegi plaane minuga alustada uut elu, tulla Eestisse ja abielluda minuga jne. Aga nüüd on tema plaanid muutunud ja soovitab mulle hoopis oma venda! Kuid ta vend on alles 22aastane ja mina ei tunnegi teda!

Ja korrutab nüüd nagu rikkis vinüülplaat, et "mu vend teeb sind õnnelikuks, tema suudab sulle rohkem pakkuda kui mina, võta minu vend, abiellu temaga, sa ei kahetse seda iialgi."
Mina kaldun arvama, et ta ise enam mind ei taha ja nüüd üritab mind vennale sokutada ja "maha müüa."

Olen nii kurb! Miks ta sedasi on otsustanud!? 3 aasta jooksul ta kordagi ei vihjanud sellisele asjale. Vaid kinnitas kogu aeg, et tema ei taha mind kaotada jne. Nüüd aga on valmis minust ise loobuma ja just nüüd, mil lõpuks temasse uskuma hakkasin!