"Minu mure on väga lihtne ja võib-olla osade inimeste meelest on siin maailmas palju suuremaid probleeme, mis on muidugi tõsi, aga otsin siiski lahendusi. Minu mees Kaido* on tore, tubli ja töökas ehitaja, meil on täitsa keskmine Eesti pere, ehkki jah, ilma lasteta. Mehel on tööd palju ja see on stressirohke, see kõik on arusaadav, aga üks asi on minu jaoks arusaamatu.

Minu eelmises suhetes on mehed mulle alati komplimente teinud selle kohta, kuivõrd imeline ma voodis olen ja mida kõike ma neile pakkuda oskan. Kaido on komplimentide osas tagasihoidlikum, aga tal on muud head omadused. Aga üks headest omadustest pole kindlasti see, et ta jääb pooltel kordadel seksi ajal magama! Ja see võib kehtida siis, kui ma teen talle käega või suuga ja isegi siis, kui ta on minu sees! Järsku nagu ühel hetkel ta ennast ei liiguta ja sekundi pärast hakkab norskamine pihta. Minu meelest on see üli solvav!

Ärge nüüd kujutage ette, et ma laman seal jalad harkis nagu mõni meritäht. Mul on ikka välja kujunenud omad oskused, millega olen nii mõnedki mehed rajalt maha niitnud. Olen Kaidoga loomulikult rääkinud sellel teemal ja ta on mulle kinnitanud, et asi pole minus, vaid ta on lihtsalt väga väsinud. Aga mina ei usu seda enam! Ta ei saa ju kogu aeg väsinud olla, see pole normaalne."

*Nimi on muudetud.

Naised, kas keegi teist veel on sellise olukorraga kokku puutunud? Kas ainus variant on leida endale uus mees?