"Vaadake, kulla mehed, siinkohal ei peaks te arvustama mitte naisi, vaid emakest loodust. Milliste vajadustega loodus mehed on loonud, seda me teame kõik. Naistega tegi loodus tiba keerulisemalt.

See on tõsi, et naise seksivajadus langeb pärast sünnitust päris paljudel. Loodus nimelt korraldas hormoonidega nii, et kuni lapsega naine pole piisavalt tugev, terve ja puhanud, et oma järeltulija korralikult üles kasvatada, seni hoiab vajadus järgmist last hankida end tagaplaanil. Naine lihtsalt ei taha seksi ja kõik.

Tal puudub selle järele füüsiline ja vaimne vajadus. Aga tekib sundolukord, et kas teed seda, mida üldse ei taha, või kaotad partneri. Mida suuremaks muutub mehepoolne surve, seda ebameeldivamaks seks muutub. Ja tihtipeale ei tähenda see üldse, et mees oleks ebameeldiv või voodis niru. Asi on puhtalt seksis.

Kuidas teile, mehepoegadele, seda asja arusaadavaks teha? Prooviks niiviisi: kujutlege, et teil on tööl väga hea ja tore meesülemus, kellest sõltub teie palk ja töötingimused. Muidu on ta igas mõttes suurepärane, kui välja arvata üks asi: ta tahab teilt võimalikult palju keppi saada. Kui ta ei saa piisavalt, võtab teie asemele uue.

Ja nüüd istuge maha ja mõelge, mida te sellises olukorras teeksite. Kui te olete seda probleemi omas mõttes tunnikese lahendada püüdnud, on teil selge, kuidas tunneb end naine, kes seksi ei taha."