Üks asi, mida sotsiaalmeedia piltidelt kunagi ei näe, on lõualott või kellegi rasvane kõht. Kõik ju panevad endast ikka neid "täiuslikke" pilte üles, aga sel korral mõtlesin küll, et huvitav, kas sõbrannas endas ei tekita ebamugavust mõte, et kui keegi siis temaga päriselus kohtub, on veider olukord?

Ma tõesti võin kõlada nüüd õelalt, aga kui su sõbranna on terve elu olnud hästi sale ja siis järsku, peale mõnekuist mittenägemist saad sa kokku 10 kilo raskema versiooniga, on küll natukene ehmatav ja küsida ju ka ei saa, et mis nüüd siis juhtus? Muidu veel mõtleks, et ehk on rase, aga me läksime sel õhtul klubitama ja ta alkoholiga tagasi just ei hoidnud.

Eks põhjus võib peituda ka selles, et ta kolis mõned kuud tagasi ka oma kallimaga kokku. Tundub, et suhtekilod siis? See on muide üks asi, millest ma üldse aru ei saa, sest olen oma mehega olnud koos 9 aastat ja mu kaal on terve selle aja püsinud üsna sama (v.a. raseduse ajal muidugi). Kuidas sa saad end järsku nii käest lasta?

Muide, veel aastake tagasi klatšis ta üht teist meie sõbrannat ja ütles, et tema küll selliseks ei paisu, aga nüüd õgis peotäite kaupa kartulikrõpsu.