“Ta juhatab meid pidevalt, aga me ei kuula teda alati,” kinnitab spirituaalmaailma guru Gabrielle Bernstein, kes väidab, et Universum on mõjuvõimas nähtus, kes kaitseb alati meie seljatagust. “Kui me otsustame teda kuulata, võime küsida talt märguandeid.”

Need märguanded suhtlevad meiega ja vihjavad, kas oleme parasjagu õigel rajal. Aga selleks, et neid märke küsida, tuleb lasta lõdvaks oma spirituaalne lihas. “Märguande küsimine näitab, et oled valmis Universumiga koostööd tegema,” teab Bernstein.

Oled valmis seda proovima? Siis võta ette need 5 sammu:

1. Küsi selgelt ja arusaadavalt

Selleks, et Universumilt selge märguanne saada, pead olema 100% kindel selles, mida sa küsid. Seejärel pea Universumiga maha dialoog, sest mida selgemalt sa küsid, seda selgem on ka vastus.

“Võid paluda talt märguannet, et ta suunaks sind selleni, mida ihaldad. Kui sa pole oma otsuses kindel või tahad teada, kas oled õigel teel, küsi märki,” soovitab Bernstein.

2. Tee selgeks, mis su märk on

On nii palju viise, kujundeid ja vorme, kuidas Universum saab endast märku anda. “Ehk mõtled mõnele loomale või laulule või raamatule,” selgitab Bernstein. “Sageli saavad inimesed märguandeid korduvate numbrite kujul, nagu 1111 või 444. Või ehk on sinu märguanne mõni lõhn või nimi.”

Ükskõik, mis sulle pähe tuleb, võib olla sinu märk. Aga see peab tulema loomulikult ja sa pead selle juurde jääma. Peaasi, et tunne oleks õige.

3. Ütle talle ka seda, millal sa seda märguannet saada soovid

Järgmisena soovitab Bernstein anda Universumile tähtaeg, mis ajaks sa talt märguannet saada soovid. Mida selgemini sa seda ütled, seda parem. Ütle näiteks: “Aitäh, Universum, et näitad mulle märki ___ 24 tunni jooksul, kui ___ on minu jaoks õige.”

4. Ole kannatlik

Järgmine ja tõenäoliselt kõige olulisem samm on jääda kannatlikuks ja oodata rahus, millal Universum endast märku annab. “Ära proovi olukorda manipuleerida, et oma märki näha,” soovitab Bernstein. “Mis veelgi parem, unusta see täiesti ära ja keskendu heale. Lase Universumil teed juhatada.”

5. Mõtle, kuidas sa end tunned, kui märki märkad

Oletame, et Universum saadabki sulle märguande ja sinu poolt järgneb sellele õnnetants. Seejärel naaseb aga ebakindlus. Mis edasi? Bernstein soovitab sul vaadata enda sisse. Kui saad märgi, mis tekitab sinus hea tunde ja otsustad, et on aeg liikuda edasi, siis ära rohkem mõtle. Usu seda.

Mis juhtub, kui mingit märki kunagi ei tule?

Niisiis, sa küsisid Universumilt märki, tead ka, milline see märk olema peaks, panid paika tähtaja, aga siis… midagi ei juhtunudki. Mis edasi? Bernstein teab, et märguande puudumine on ise märk. Näiteks, kui sa küsisid Universumilt märki, kas oled hetkel enda jaoks õiges suhtes ja tema ei andnud sulle vastust, ongi see vastus tegelikult “ei”.

“Võta seda tõsiselt,” õpetab Bernstein. “Ma ei ütle, et jäta oma kallim üleöö maha, aga soovitan, et vaataksid lahendamist vajavaid probleeme lähemalt.“

Allikas: Well+Good