Prantsusmaal elav Sarah on sünnitanud kõik oma kaheksa last kodus, seitse neist ilma meditsiinilise abita. Nii otsustas ta ka viimasena sündinud kaksikud — täna juba kümnekuused Samuel ja Sarah — tuua ilmale pere elutoas, samal ajal, kui tema teised lapsed sünnitava ema ümber mängisid.

Kui Sarah oma teekonda alustas, otsustas ta igat sünnitust filmida ja tänaseks on tal Youtube’is juba üle 41 tuhande jälgija. Tema ja ta abikaasa Timi kodus kasvavad veel 13aastane Johanna, 11aastane Jonathan, üheksane Emanuel, seitsmene Elisabeth, viiene Konstantin ja kolmene Kiran.

“Sünnitusele kulus vaid umbes viis tundi ja mu abikaasa püüdis mõlemad kaksikud, Samueli ja Sarah kinni,” meenutab suurpere ema ise erilist hetke. “Mul oli fotograaf ja üks sõber ka kohapeal, lapsed said tulla juurde ja vaadata, kui nad seda soovisid. Ma ei kartnud üldse — olin valmistunud kaksikute sünniks ja tundsin, et see on seiklus tundmatule territooriumile.”

Sarah loodab oma kogemust jagades, et see julgustab ka teisi naisi sama proovima ja näitab neile, milline jõud naistes peitub.

Vaata videot Sarah kolme aasta tagusest sünnitusest: