Tippkoka sõnul väldib ta täielikult töödeldud küüslaugu kasutamist, sest ehkki see on lihtne ja hoiab küüslaugu hakkimise arvelt aega kokku, ei ole see seedimisele üldse kasulik. Selle asemel soovitab ta võimalusel alati kasutada ikkagi värsket küüslauku.

Tippkoka köögist ei leia kunagi ka külmutatud juurvilju, sest ehkki neid on lihtne pannile visata ja need ei maksa ka eriti palju, siis tema meelest oleks palju mõistlikum kasutada alati hooajalisi köögivilju ja tore oleks toetada kohalikke müüjaid.

Iialgi ei kasuta Andrea oma toitudes ketšupit ega MSG-d (maitsetugevdajat). Esimest tema kõrge suhkrusisalduse tõttu ja teist sellepärast, et eelistab naturaalseid maitseid.

Lõpetuseks kinnitab tippkokk, et praadimiseks ja salatite maitsestamiseks oleks parem kasutada oliiviõli, mitte võid ega margariini. Olevat figuurisõbralikum.

Allikas: DailyMail