Selle otsuseni jõudis Rebecca lugedes Kitty O’Meara tsitaati: “Ja inimesed püsisid kodus. Ja lugesid raamatuid, kuulasid ja puhkasid, tegid trenni ja tegelesid kunstiga, mängisid mänge ja õppisid uusi viise, kuidas olla, ja olid rahulikult.”

Seetõttu otsustaski Rebecca helistada oma eksidele ja uurida välja, miks nende suhe meeste arvates lõppes. “Inimesed, kes on näinud minu kõige hullemaid külgi, on kindlasti kõige targemad, et öelda mulle, mis läks valesti ja kuidas ma saaksin end muuta,” selgitas noor neiu ise tehtud otsust. “On ju väärt proovimist, et õppida, kuidas olla iseenda parim versioon.”

Rebecca ei jäta ka mainimata, et tal tegelikult ei olnud vabanenud ajaga ka mitte midagi paremat peale hakata ja tal oli igav. “Nende vastuste ootamine oli hirmus, aga tegelikult olid nad kõik väga viisakad — keegi polnud pahane,” räägib ta. “See andis mulle ka pisikese reaalsuskontrolli, sest nii lihtne on kedagi oma elust välja lõigata.”

Näiteks helistas Rebecca mehele, kes kinkis talle ta elu esimese suudluse ning kuna nad on tänaseni sõbrad, julges Ed olla ka palju ausam, kui teised ta eksid. Ed tõdes, kuigi nende suhe kestis vaid kolm lühikest päeva, oleks Rebecca pidanud olema siiski piisavalt viisakas, et see ise ära lõpetada, mitte lasta oma sõbrannal seda teha. Lisaks soovitas ta Rebeccal olla enesekindlam, pisut kirglikum ja hoolivam.

Naised, kas teie julgeksite oma eksidele helistada ja otse küsida, miks teievaheline suhe lõppes? Mis te arvate, mis mees vastaks?

Allikas: Mirror