“Alguses paigaldasin oma kallima telefoni jälitusseadme, sest tal hakkas tekkima alkoholiprobleem ja kui ta õhtuti enda sõnul jalutama läks, tahtsin selle kaudu jälgida, ega ta ometi oma semudega baari ei lähe,” alustab oma lugu 27aastane naine.

Selgus, et mees rikkus nii mitmelgi korral reegleid ja naine oli seetõttu väga õnnetu, sest mees oli lubanud saada paremaks ja hakata nende ühise elu nimel pingutama. Naise jaoks oli juba küllalt teadmisest, et mees tema selja taga alkoholi tarbimas käis, aga selgus midagi veel, mis naisel jalad täiesti alt lõi.

Nimelt jälitusseadme tõttu märkas naine, et tihtipeale just siis, kui tema last hoidis, läks meest majast välja asju ajama. Naine jälgis seadmest, kuhu ta läheb ja silma jäi üks konkreetne aadress, kus mees hakkas käima aina tihemini ja tihemini.

“Tegin veidi jälitustööd ja sain teada šokeeriva tõe — see on tema eksnaise maja. Enam ma ei suutnud detektiivi mängida ja kui mees koju tuli, paiskasin talle kõik näkku.”

Naine tunnistab, et mees oli kohuatalt solvunud, kuid teatas siis ülbelt, et oli tõesti käinud oma eksnaise juures oma praegust naist mitmeid kordi petmas, sest peale sünnitust oli ju naise seksiisu kadunud.

“Ma viskasin ta majast välja, sellist käitumist ma enda suhtes ei talu. Need saladused olid õõvastavad ja ju ma siis lihtsalt pean leppima sellega, et minust saab üksikema.”

Mees kolis kriisi ajal oma vanemate juurde ja on nüüd seal n-ö lõksus, ta ei saa last vaatama tulla. FaceTime rakenduse kaudu lubab naine oma mehel vahepeal last näha, kuid ta on väga solvunud. Mees on mitmeid kordi anunud teist võimalust, kuid naine pole kindel, et suudaks talle kunagi andestada…

Allikas: The Sun