Dr. Kitae Sohn on uurinud pikalt ja põhjalikult pereelu, haridust, tervist ja USA ajalugu ning süvenenud USA, Lõuna-Korea ja Indoneesia meeste ja naiste suhetele. See, et naised eelistavad endast pikemaid mehi ei ole muidugi mingi uudis, aga see, kas pika mehe-lühema naise liit ka tõepoolest õnnelikum on, ei olnud veel selge. Dr Sohn küsitles 7850 indoneeslannat ning saigi tõele jälile.

Esiteks. Naised eelistavad pikki mehi, sest nende sisetunne ütleb, et pikk mees on tugev. Juba see fakt, et naine on suutnud võrku püüda pika mehe, teeb ta õnnelikuks, sest ta on saanud selle,mida tahtis. Siin tuleb tähele panna kaht väga olulist nüanssi: kui naine üldse teab, mida ta tahab, on see juba suur asi. Ja kui ta selle kätte ka veel saab — no juhhei!

Aga siin on üks suur AGA: Rõõm ja õnn, mida naine pika mehega koos olles tunneb, kahanevad pärast 18ndat abieluaastat. Siis peavad mõlemad pingutama hakkama, et suhe toimiks sama rahuliku ja rõõmsana edasi.

Muidugi ei piisa ainult sellest, et mees on naisest pikem. Kui ta käitub nagu mölakas ja kohtleb naist halvasti, ei ole mingit vahet, kas ta on pikk nagu teletorn või lühike jupats.

Häid uudiseid ka neile naistele, kes on endale valinud veidi lühema kaaslase! Ka teie jaoks ei ole veel kõik kadunud. Lühikesed mehed pidavat uuringute järgi rohkem kodutöid tegema ja see on ju ometigi suurepärane! Teine hea uudis on see, et lühemad mehed võivad küll hiljem endale eluaegse kaaslase leida ja abielluda, kuid lahutusprotsent on neil märkimisväärselt väiksem kui pikkadel. Ja kolmas teade, mis peaks lühikesi rõõmustama: lühemad mehed elavad pikkadest eakaaslastest keskmiselt 2 aastat kauem.

Ja kui nüüd päris aus olla, siis need naised, kes on endale sihiks võtnud mõni päris hiiglaslikku kasvu korvpallur koju viia, teevad enda elu kohutavalt keeruliseks. Sest meeste keskmine pikkus on umbes 175-180 cm ja suhteliselt haruldasi kahemeetriseid taga ajades vähendate oma võimalusi armastust leida üsna märkimisväärselt. Andke ikka normaalmõõdus härradele ka võimalus!

Allikas: Troab