1. Ta võib kohtuda kellegagi läbi veebimaailma

Kuigi sageli kiputakse petma kellegagi, keda juba varasemalt tuntakse, aitavad ka sotsiaalmeedia platvormid, tutvumisäpid ja muud veebikeskkonnad petmisele sageli kaasa.

2. Ta võib võtta ühendust oma eksiga

Sotsiaalmeedia pole muutnud petmist lihtsamaks vaid võhivõõraga, aga ka näiteks ekskallimaga. Ja nii väga, kui me ka ei tahaks uskuda, et endise armsamaga on võimalik jääda lihtsalt sõbraks, on see sageli võimatu. Seda eriti juhul, kui teie suhtes on probleeme, sest just see võib olla hetk, kui ta leiab lohutust oma eksi kaisust.

3. Ta võib ületada piire oma kolleegiga

Journal of Marital and Family Therapy andmetel petavad umbes 36 protsenti mehi ja naisi oma abikaasasid kolleegidega ning need on ainult need, kes seda tunnistada julgevad. Lisaks on tõestatud, et mida parem töötaja keegi on, seda suurema tõenäosusega ta petab. Inimesed veedavad oma kolleegidega palju aega koos, räägivad neile oma muredest ja rõõmudest ning sageli võivadki ootamatult piirid hägustuda. Petmine võib saada alguse ka süütutest naljadest, näiteks, kui kutsud kedagi oma "kontori abikaasaks".

4. Ta võib petta sind naabriga

Ahvatlus võib viibida otse ta silme all, näiteks naabermajas ja petmine leiab sageli aset lihtsalt seetõttu, et selleks tekib võimalus. Huvitav on see, et uuringute järgi kipuvad naised sagedamini kui mehed naabriga voodisse ronima, sest mehed kardavad rohkem vahele jääda, kuna afäär leiaks aset liiga kodu lähedal.

5. Ta võib kohtuda kellegagi jõusaalis

Trenni tegemine on suurepärane viis, kuidas hoolitseda oma füüsilise ja vaimse tervise eest, aga lisaks võib see olla suurepärane viis, kuidas leida kuum keha, millega pisut vallatleda. Jõusaali minemine pole mitte lihtsalt hea vabandus, et armukesega kohtuda, aga annab sulle ka hea vabanduse, justku sooviksid hea välja näha, et su abikaasa oleks sinuga rahulolevam.

Allikas: Fatherly