Avaldame üksteist head viisi, kuidas ise ennast erutada. See kõik on kiire ja lihtne ning enne kui sa arugi saad, oled samasugune seksikiisu nagu varemgi. Anna endale aega, mõtle uuesti millise kuuma kaaslasega sa koos oled ja hakka aga järjest katsetama.

1. Mine duši alla ja aja end kuumaks. Kasuta sooja veejuga, oma näppe, silita ja paita ennast. Kui soovid, võid ka kallima endaga kaasa kutsuda. Duši all koos olemine on imeline eelmäng.

2. Heida voodisse ja hakka fantaseerima. Mõtle, mida kõike sa tahaksid, et mõni kuum isik sinuga peale hakkaks. Lase oma kujutlusvõimel lennata ja eemalda oma vaimsed blokeeringud ning lase sisse kuumad fantaasiad.

3. Loe vanu seksikaid vestlusi oma kallimaga ja meenuta, millised rajud seiklused linade vahel teil on olnud. Kas soovid mõnda neist korrata?

4. Tee endast seksikas pesus ilusaid pilte. Tihti on ebakindlus põhjus, miks iha ja seksiisu on kadunud. Aga kui näed, kui imekaunis sa välja näed, võib iha teise inimese ja ka enda suhtes kiiresti tagasi tulla.

5. Riietu peegli ees aeglaselt lahti ja kinnita endale, et oled ilus ja seksikas. Kui sulle eelmine punkt ei meeldi ja sa ei soovi end pildistada, siis proovi hoopis lahtiriietumist peegli ees.

6. Katseta erinevaid seksmänguasju ja kui sul ühtegi ei ole, on viimane aeg endale mõni muretseda. Paljud naised on kinnitanud, et nende sekselu tegi kannapöörde paremuse poole peale seda, kui nad endale mõne põriseva semu muretsesid.

7. Vaata mõnda filmi, mis sind erutaks. Võite teha seda ka kallimaga koos. Kes teab, võib-olla ei jõua te filmiga isegi mitte poole peale...

8. Kuula oma lemmikmuusikat ja säti valmis täpselt selline olustik, milles sa vallatleda tahaksid.

9. Mõtle oma eelnevale kõige kuumemale seksile ja meenuta, kuidas see kõik juhtus. Mis viis sinnamaani? Kas oleks võimalik seda korrata?

10. Loe mõnda erootilist raamatut, mis avardaks sinu kujutlusvõimet. Osadele inimestele ei meeldi vaadata erootilisi videoid, kuid oled sa proovinud lugemisega end erutada?

11. Tantsi või tee mõnda muud meeldivat trenni. On tõestatud, et peale trenni tegemist on su kehas rohkem õnnehormoone ja kui tunned ennast rõõmsana, on palju suurem võimalus, et soovid kallimaga vallatleda.

Allikas: Cosmopolitan