Just nii küsib raamatu „Kuidas saada iseendaks ja muuta maailma autor Dr. Dain Heer. Delfi Naistekas avaldab raamatust mõtlemapaneva katkendi.

Küsi ja sulle antakse

Kas võiksid hetkeks seda mõtet lähemalt vaadata?

Sinu arvamus loobki sinu reaalsuse, mitte vastupidi. Seega, millist reaalsust sa lood, kui elame sinu arvates puuduse ja vähesuse all kannatavas universumis?

Minu arvamus ja teadmine on see, et elame täieliku külluse universumis. Piiblil on vähemalt ühes asjas õigus: „Küsi ja sulle antakse.” Kas pole mitte veider? Lihtsalt küsi ja kohe antaksegi?

Aga kuidas? Kui sellele küsimusele oleks vastus, nõuaks see lihtsalt elus täielikult kohal olemist ja nõusolekut võtta vastu uute võimaluste energiat. Kui sa oled vastuvõtmise täielikult võimaldanud, langetad kõik tõkked ja saad kätte kõik soovitu. Ilma ühegi erandita. Kerguse ja rõõmu ja hiiglusega saad sa kätte kõik hea, halva ja koleda.

Nüüd aga midagi, mis on paljudele raskeks osutunud...

Kui me palume täna endale miljonit, aga raha pole homseks kohal, siis mõtleme: „Ah soo, universum ei toimigi nii. Ma eksin. Ma teen seda kõike valesti.”

Kuid juhtuma peab nii, et universumil tuleb ennast sõna otseses mõttes ümber korraldada, et sina võiksid saada selle, mida palusid. Seda hakkabki universum tegema sinu palve esitamise hetkest alates. Juhtub aga nii, et kui meie soov kohe ei täitu, on meie reaktsioon selline: „ No nüüd see ei saagi teoks.” Ja siis lõpetabki universum selle poole püüdlemise, sest meie otsustasime ja järeldasime, et meie soov oli asjata. See arvamus loobki reaaalsuse, mis lõpuks tõeks saab.

Me oleme valjuhäälselt universumile teada andnud: „See ei saagi teoks!” Universum kuulab meid ning kuuletub kenasti ja viisakalt.

Selle asemel peaksime küsima (jälle need neetud küsimused): „Kas see on teoks saanud mingil täiesti teisel moel, mida ma ette kujutadagi ei oska? Kuidas saaks asi veel paremaks minna?”

Palun mõistke seda, mu kaunid sõbrad...

Sinu soov saab alati teoks mingil teisel moel, kui sina seda arvasid. Alati!

See, kuidas soovi täitumine sinu arvates välja pidi nägema, põhines üdini sinu hinnangutel selle kohta, milline see peaks välja nägema, mitte teadlikkusel selle kohta, milline see võiks välja näha. Sinu hinnangud selle kohta, kuidas soovi täitumine peaks välja nägema, takistasid sul teadvustamast, milline see võiks välja näha. Ja kõik need arvamused selle kohta, milline see peaks välja nägema, ongi täpselt põhjuseks, miks see soov ei saanud enne teoks saada.

Kuidas siis õigesti küsida ja hakata vastu võtma?

Küsi endalt, mida sa enda jaoks tõeliselt ihkad? End teistele nähtavaks teha? Kuuldavaks? Sinu täielikku vastuvõtmist teiste poolt? Just nii! Aga kahjuks enamik inimesi sellel planeedil ei võta vastu eriti palju. Oled sa seda märganud? Esimese asjana on hea teadvustada, et sa võid vastu võtta kõike. Kõike! Selles reaalsuses peab endale pidevalt meenutama, et ikka valiksid vastu võtmise. Me ei tee seda, sest meid pole õpetanud aga asja tuum selles peitubki, et sa pead ise teadliku valiku tegema, et nüüdsest hakkad vastu võtma.

Proovi alustada iga oma päeva küsimusega: „Kes ma täna olen ning millised suured ja uhked ees ootavad seiklused ma vastu võtan?“ Ja ära otsi sellele küsimusele vastust, vaid võta vastu selle energia ja liigu edasi.