Corali looteveed puhkesid ja ta kiirustas haiglasse. Seal aga öeldi talle, et sünnitustegevuseni on pikalt aega ja soovi korral võib ta mõneks ajaks koju tagasi minna. Naine otsustas minna koju ja pakkida kokku oma haiglakoti, mis oli tal siiamaani tegemata. Koju jõudes aga oli ukse peal vastas silmnähtavalt ärritunud Steven, kes kiirustas naist kähku tagasi haiglasse minema.

"Oli vägagi selge, et ta ei taha mind koju. Ma ei saanud aru, miks, ja see tegi mulle väga haiget," meenutab Coral.

Kui laps oli sündinud, otsustas värske isa lõpuks haiglasse tulla. Nad veetsid paar ilusat hetke oma ilmaimega, kuid siis tekkis Coralil janu ja ta saatis Steveni talle midagi head ostma. Tema telefon jäi palatisse. Kuna mõned tunnid tagasi oli kodus juhtunud niivõrd veider intsident, otsustas Coral veidi detektiivi mängida.

Selgus valus tõde. Sel ajal, kui Coral oli Stevenile öelnud, et tema veed puhkesid ja ta peab haiglasse kiirustama, oli Steven kirjutanud tundmatule naisele ja kutsunud ta nende ühisesse koju.

Kui Steven uuesti palatisse ilmus, nõudis Corial, et mees talle tõtt räägiks. Kuna mees nägi, et naisel on liiga palju tõendeid, rääkiski ta Coralile, et samal ajal, kui naine sünnitas, oli ta nende ühises voodis oma armukesega seksinud.

"Ta rikkus ära minu elu kõige ilusama päeva! Ma ei anna talle seda mitte kunagi andeks."

Samuti tunnistas mees üles, et terve nende suhte jooksul oli ta Coralit petnud 30 erineva naisega. Ta lootis, et kui ta kõik südamelt ära räägib, annab naine talle andeks, aga tegelikkuses läks kõik vastupidi.

"Ma ei suuda uskuda, et ta midagi sellist tegi. Kuidas ta selle jaoks üldse aega leidis? Ma olin terve meie suhe täiesti pime. Ma ei vaja sellist isekat inimest oma ellu," räägib Coral.

See oli paarikese teine laps ja nüüd sai Coralist üksikema. Järgmisel päeval käskis ta mehel kõik oma asjad kokku pakkida ja minema kolida.

Naine meenutab, et peale nende esimese lapse sündi ta küll nägi teatud ohumärke, aga ei osanud sel ajal nendele otseselt reageerida, sest see oli tema esimene suhe ja ta ei tundnud, et midagi oleks väga valesti.

"Steven oli nii õnnelik, kui meie poeg sündis. Ta rääkis, et armastab meid mõlemaid nii väga." Kuid peale seda, kui naine nende esiklapsega koju tuli, hakkas Steven järsku õhtuti väga tihti väljas käima. Ta tõi endale õigustuseks, et on perest ja kohustustest väsinud ning igal mehel on vaja oma aega.

Coral oli küll õnnetu, aga samas oli rahul, et mees siiski tema kõrvale jäi, sest uutmoodi pereelu oli tõesti väsitav. Kuid kuna naine nautis pisikese lapsega kodus olemist, andis ta Stevenile andeks ja lasi tal rahus end õhtuti "sõpradega välja elada". Nüüd mõtleb naine õnnetult, et kuidas ta küll sai nii naiivne olla.

Nende suhe hakkas karile jooksma, kui poeg oli pooleteistaastane. Kuid sel ajal avastas Coral, et ta on uuesti rase. Ta oli väga õnnelik ja uskus, et ka Steven tunneb järgmisest lapsest rõõmu. Samuti oli tal suur lootus, et nende pereelu hakkab raseduse ajal ja peale teise lapse sündi paranema, sest ka noor isa on vahepeal vanemaks ja mõistlikumaks saanud.

"Ma oleksin pidanud aru saama, et inimesed ei muutu nii lihtsalt," saab naine nüüd oma õppetunnist aru ja paneb ka teistele suhtes olevatele inimestele südamele, et imelikku käitumist tuleb tähele panna ja vajadusel õigel ajal lahkuda.

Allikas: The Sun