Mida siis mehed naistelt tahavad?

1. Headust

Tänapäeva maailm on karm igas mõttes. Kõik on kinni konkurentsis ja ainult paremad jõuavad tippu. Inimene peab igal sammul oma väärtust tõestama. Ja selle kõige pärast tahavad mehed peale rasket päeva leida kodust eest naist, kes on hea. Selles karmis maailmas võib ainult see meelde tuletada, et tõelised inimsuhted on rajatud headusele ja mitte agressiivsusele.

2. Õnnetunnet

Õnnetunne on nakkav. Kõik tahavad olla koos õnneliku inimesega, kes oskab oma õnne teistega jagada. Mehed on olemas rasketel aegadel ja toetavad aga nad hindavad ka naisi, kes oskavad ka lihtsalt elu nautida.

3. Väärtustamist

Sageli mehed tahavad, et neile öeldakse ja näidatakse välja, kui nad on midagi head teinud või lihtsalt aidanud kaasa sellele, et naine õnnelik oleks. Nad tahavad kuulda, et naine oskab olla tänulik, et ta hindab mehe olemasolu ja kohalolekut. Isegi, kui tegemist on pealtnäha tühiasjadega, on seda alati hea kuulda.

4. Leppimine

Keegi ei tunnista seda otse aga kõik tahavad ju et teised hindaksid neid sellistena nagu nad on ja aksepteeriksid seda, mida nad usuvad. Mehed tahavad olla koos nendega, kes hindavad nende otsuseid, valikuid ja tegusid ja kes oleksid nende üle uhked.

5. Tugevust

Ka mehed vajavad toetust, kui nad läbivad raskusi. Tihti nad ei taha lihtsalt seda tunnistada. Ja sellistel hetkedel vajavad nad kedagi, kes oleks tugev siis, kui nemad seda ei ole, kedagi, kes oskaks neid õigel ajal julgustada ja toetada.

6. Kohalolekut ja mõistmist

Ise peab oskama paljusid probleeme lahendada, see aga ei tähenda, et seda peab tegema üksi. Tihti just sellistel hetkedel vajavad mehed kedagi, kes neid aitaks ja toetaks. Isegi, kui nad ei taha probleemist rääkida, vajavad nad, et neid mõistetaks ja teada, et nad ei ole üksi.

7. Oskust andestada

Mehed vajavad kaaslast, kes neid austaks ja kohtleks võrdväärsena. Eriti hindavad nad naisi, kes oskavad neile nende vigu andestada. Isegi, kui andestamine ei tähenda unustamist, paljudele meestele meeldivad naised, kes oskavad kompromisse teha ja annavad neile uue võimaluse.

8. Usaldust

Mehed tahavad usaldada ja soovivad, et neid usaldataks. Nad tahavad teada, et võivad naisele lootma jääda ja tõestada, et on usaldusväärsed ja tõsised.

9. Kannatlikkust

Mitte keegi pole täiuslik. Inimesed teevad vigu, eksivad ja petavad üksteist. Mida sa ka ei tee, sinu kaaslane pole mitte iialgi selline, nagu sina seda tahaksid. Sa pead olema ainult kannatlik ja aitama tal olla tema enda parim versioon. See ei tule üleöö ja tihti nõuab see palju pingutusi. Selleks muutuseks läheb aga vaja palju julgustusi ja kannatlikkust.

10. Naeru ja mõnusat olemist

Iga päev ei ole lihtne elada. Stressi ja raskuste juures on hea teada, et kodus on keegi, kes oskab naerda ja olukordi vähem tõsistena näidata ja keegi, kes oskab elu nautida ükskõik, mis ka ei juhtuks.

11. Sõprust

Ei maksa unustada, et armusuhted on kõigepealt sõprussuhted. Kui armusuhe ei tugine sõpruse baasil nagu koos aja veetmine, ühiste huvide jagamine ja hea koos olemine, siis see lihtsalt ei toimi.

12. Oskust jätta vajadusel hingamisruumi

Me kõik tahame aeg-ajalt olla üksi, et end emotsionaalselt täis laadida. Kõige kaunim kink, mis me oma kaaslasele teha võime, on mõista seda vajadust ja seda austada. Meestele meeldib, kui naised aru saavad, et üksi olemise vajadus ei tulene sellest, et mees naisest tüdinenud on.

Allikas: Kodused Lood