Kas sa arvad, et ma olen paks?

Ükskõik mis vastust ta sulle ka ei annaks, ei ole see sobiv. Kui ta ütleb "ei", siis tõenäoliselt süüdistad sa teda valetamises ja hakkad näitama, kust sa oled juurde võtnud või võrdlema ennast vanade piltidega. Kui ta peaks aga "jah" ütlema, siis see on alati võrdne kodutüliga, sest naisele ei mahu pähe, kuidas küll mees sai praegu talle niimoodi öelda.

Milline su eks oli?

Ilmselgelt läks ta oma eelmisest naisest lahku mõjuva põhjuse pärast. See teema võib talle ikka veel haiget teha või tunneb ta selle tõttu piinlikkust. Kui ta tahab ühel hetkel sulle oma eksi kohta rääkida, teeb ta seda ise omal algatusel, aga see küsimus lükkab tema enda initsiatiivi muudkui edasi ja edasi.

Kas sa helistaksid mulle kui sa sinna jõuad? Saadaksid sõnumi kui sa kodus oled?

Mehed tahavad küll naistele helistada ja teada anda, kus nad on ja kaua neil läheb, aga nad tahavad seda teha omadel tingimustel ja mitte iga kord. Nad lähevad stressi, kui nad tahavad lihtsalt rahulikult oma sõpradega koos olla ja siis tunnevad nad survet kogu aeg naisele teada anda, mida nad küll teevad.

Kus sa näed meid kümne aasta pärast?

Kui sa oled koos inimesega, kellele meeldibki teha pikaajalisi tulevikuplaane, ei ole selles küsimuses otseselt midagi halba. Aga enamik mehi tahab elada hetkes ja nad ei taha mõelda, kus, mis või kellega nad tulevikus on ja mida nad sellel ajahetkel siis teevad. Lühiajaline etteplaneerimine ei ole nii hull, aga sellised pikemad plaanid enamikule meestele ei meeldi.

Allikas: YourTango