1. Ta ei anna sulle tegelikult kunagi võimalust orgasmini jõuda

Su partner ei tohiks olla ainuke inimene, kes seksi ajal tippu jõuab. Kui sina ei saa kunagi lõpetada, peaksid võtma aja, et õpetada oma partnerile, kuidas sa tahaksid, et ta sind puudutaks. Kui sa ise ka seda ei tea, peaksid veetma rohkem aega, et seda mõista. Sa peaksid teadma, mis su kehale meeldib!

2. Sul on igav, sest su seksielu on liiga ettearvatav

Lihtsalt seetõttu, et oled pikka aega sama inimesega suhtes olnud, ei tähenda, et teie seksielu peaks ka olema ettearvatav. Proovige uusi asendeid, uusi liigutusi, uusi asukohti, uusi kellaaegu! Te ei pea tegema midagi veidrat, kuigi ka neid valikuid on mitmeid.

3. Sa ei julge talle tunnistada, kui millegi pärast muretsed

Kui tunned end piisavalt mugavalt, et temaga seksida, peaksid tundma end piisavalt julgelt, et seksist ka rääkida. Kui on midagi uut, mida sa tahaksid proovida, ütle talle! Kui on midagi, mida sa ei naudi, ütle talle! Sa ei pea olema ebaviisakas ja ta tundeid haavama, aga sa peaksid olema võimalikult aus.

4. Te ei seksi piisavalt sageli

Iga suhe on erinev. Mõned paarid seksivad paar korda nädalas, teised paar korda kuus ja mõned isegi mitu korda päevas. Vahet ei ole, kui tihti te seda teete, peaasi, et te mõlemad õnnelikud oleksite.

Siiski, enne, kui eeldad, et ta petab sind või on su vastu huvi kaotanud, rääkige omavahel olukorrast. Äkki on ta tööst väsinud? Äkki tunneb end ebakindlalt? Ehk on midagi muud halvasti? Võimalik, et sellele probleemile on lihtne lahendus, aga sa ei tea seda enne, kui temaga ei räägi.

5. Sulle ei meeldi, kuidas ta sind seksi ajal kohtleb

Ta ei tohiks sind survestada tegema midagi, mis sulle ebamugavust tekitab ja ta ei tohiks tekitada sinus süütunnet. Ta ei tohiks sind manipuleerida ega oma eksidega võrrelda. Ta ei tohiks kommenteerida asju sinu keha juures, mida sa muuta ei saa. Kui ta seda teeb, on see väga oluline põhjus, miks suhe üldse lõpetada. Ta ei vääri sind, kui ta ei austa sind.

Allikas: Thought Catalog