Jäär — ainuke põhjus, miks üks Jäär või Jääratar peaks petma on see, kui ta on tüdinud ja otsib seetõttu enda ellu põnevust. Seega, kui su partneriks on selle tähemärgi esindaja, siis ära lase suhet unarusse. Kindlasti pead aeg-ajalt tõstma ka oma kaaslase egot, tee talle komplimente ja anna teada, kui armas ta sulle on.

Sõnn — truudus on Sõnnidele kaasasündinud omadus. Millal viivad tema jalad teda petuteele? Siis kui ta kahtleb, et sina oled juba mööda seda teed käinud. Ära kunagi anna oma Sõnnist partnerile põhjust arvata, et sa oled kellegi teisega kuskil vallatlenud!

Kaksikud — tegemist on väga rahutute tegelastega. Nad otsivad oma partnerist kogu aeg intellektuaalset täiuslikkust. Kui suudad neid hoida argumenteeritud ja paeluvates vestlustes, siis ei pea sa millegi pärast muretsema. Kui su peamisteks lauseteks on aga: “Palun anna krediitkaarti” või “Lähme koos poodi”, siis võid muretsema hakata.

Vähk — Vähid hoiavad oma partneritest kahe tugeva sõraga kinni ja ei peta neid mitte mingil juhul. Välja arvatud muidugi siis, kui sa selle kinnihoidmisega nii ära harjud ja mugavusest enam komplimente ei tee..

Lõvi — see kirevalt põlev tähemärk otsib alatasa draamat. Samuti arvab Lõvi, et tähelepanu keskpunktis ei tohi olla peale tema mitte kedagi. Ja selleks võib ta ette võtta valusaid meetmeid…

Neitsi — tavaliselt väga tõsine tähemärk, kellele meeldib endale palju kannatusi tekitada. Olgugi, et nad on loomu poolest lojaalsed, võib suhtesisene frustratsioon neid tõugata petmiseni. Hoia oma Neitsit!

Kaalud — Kaalud võtavad suhteid väga tõsiselt. Nad on lojaalsed ja truud. Nad on olemuselt suured flirtijad, mis võib viia tahtmatute tagajärgedeni.. Aga siiski, kui sa annad oma Kaaludele piisavalt tähelepanu ja oled talle parim sõber, siis on kõik korras.

Skorpion — neid tumedaid ja võrgutavaid inimesi peetakse sageli suurteks petjateks. Aga see ei ole tegelikult tõsi! Nad lihtsalt eelistavad privaatsust ja sa ei tohiks neid kunagi süüdistada petmises enne, kui see pole täiesti kindel.

Ambur — elu on seiklus! Ka magamistoas! Amburitel lähevad silmad uute seikluste peale alati särama, seega tasub nendega olla ettevaatlik.

Kaljukits — Kaljukitsed on truud armastajad. Nad suudavad panna endale ette suure keelumärgi, kui tekib olukord, kus partneri petmine oleks käeulatuses. Olgu kirg nii suur kui tahes, Kaljukits sind ei peta!

Veevalaja — eemaolevad ja ettearvamatud Veevalajad ei ole kunagi suured romantikud. Nipp on selles, et sa pead teie suhtes hoida atmosfääri, mis on sama ettearvamatu kui sinu partneri loomus. Nii olete truult koos veel aastaid.

Kalad — see unistav tähemärk kipub end tihti oma unenägude maailma kaotama. Pikk suhe võib muutuda nende jaoks lämmatavaks, seega pead kindlasti Kaladele selgeks tegema, et praegusel hetkel silmapiiril paremaid ei ole!