Seega kui sa oled oma unistuste printsi otsingul, ära käitu kunagi nii nagu alljärgnevad naised.

Enesehinnangu alandaja

Naine, kes üritab upitada ennast oma mehe arvelt ja ta teeb seda nii, et tõmbab samal ajal oma mehe enesehinnangut alla, sest talle ei sobiks mitte mingil juhul, et kallim on temast milleski parem. Ta räägib oma mehele, et kõik, mis too teeb, on vale ja halb.

Emafiguur

Ema olemises ei ole midagi halba, aga kui sa käitud oma mehega nagu ta oleks sinu poeg, on see suhe määratud hukule. Mees hakkab tundma ennast jälle alandatuna ja ta ei saa sinu kõrval olla piisavalt "mees".

Seksiga ahvatleja

Naine, kes üritab saada oma tahtmist läbi seksi. Kui mees teeb kõike nii nagu naine soovib, saab mees vastutasuks seksi. Aga seksi ja intiimsust ei tohiks kunagi kasutada relvana kellegi vastu.

Naine, kes ei saa millegagi hakkama

Sellist tüüpi naised jumaldavad, kui mees nende eest kõik ära teeb. Naine tahab tunda ennast hädise printsessina ja soovib, et mees teda muudkui päästaks. Suhte alguses võib see isegi toimida, aga tegelikult peaks iga inimene ikka ise enda eest seisma.

Narrija

Naine, kes kaustab oma võimu ja üleolekut ning ütleb pidevalt mehele väga halvasti. Mees solvub ja naine ütleb naljatledes, et ei mõelnud seda tõsiselt, kuidas küll mees aru ei saa, et ta tegi ainult nalja.

Täieliku võrdsuse eest võitleja

Naine, kes usub, et mehed ja naised peaksid olema kõiges sada protsenti võrdsed. Ehkki see on üllas eesmärk, lähevad need naised lausa ekstreemsusteni välja. Osad neist peavad päevikut, kus on detailideni kirjas, palju keegi poes kulutas ja kes viimati väljas süües maksis. Kõik peab olema võrdne või muidu on tüli majas.

Printsess

Naine, kes eeldab, et teda koheldakse kui printsessi herneteral, keda teenindatakse ja kes on täielik maailmanaba. Naine ise ei ole nõus midagi mehe heaks tegema ja talle ei tule isegi pähe mõte, nagu ta peaks.

Allikas: YourTango