"Mina ei arva, et 44aastaselt peaks elu läbi saama. Sain nooruses kaks last, mõlemad on nüüd piisavalt suured, et saavad iseendaga normaalselt hakkama. Selle aasta alguses läksime sõbralikult lahku laste isast, see oli juba nii kaua vindunud, et oli lihtsalt aeg see ära teha. Ei tunne, et vajaksin asendussuhet.

Suve saabudes otsustasin, et kord elus peaks korralikult lõbutsema! Tõmbasin endale Tinderi, (ei, ükski sõbranna ei õhutanud mind seda tegema) ja hakkasin muudkui surfama, mida head siis leidub. Sain päris mitme mehega jutule ja no tõesti, vahva oli!

Otsustasin siis mõnega neist kokku ka saada, et näha, mida see moodne kohtingukultuur endast kujutab. Esimene kohting oli selline armas, käisime kohvikus ja pärast jalutasime vanalinnas käest kinni, aga sain aru, et temast võib saada kirjasõber ja ei midagi enamat. Linade vahele ma ennast temaga ei kujutanud ja oli ka näha, et tema pole sellest samuti väga huvitatud.

Teise mehega sain kokku paar nädalat tagasi, siis, kui olid need kõige kuumemad suveilmad ehk meie selle aastane üllatuslik kuumalaine. Ta kutsus mind Vääna-Jõesuu randa jalutama ja ütles, et võime pärast kuskile sööma ka sõita. Koht tundus natuke imelik, et miks küll nii kaugel. Aga ma olen hakkaja naine, sättisin ennast sinna lähedale sõbranna suvilasse ja läksin temaga siis kokku saama.

Tundus teine selline normaalne, tavaline eesti mees. Kõndisime ja jutustasime ning järsku keset marssimist tõmbas ta särgi seljast ja ausalt öeldes, see vaatepilt mulle nüüd küll ei meeldinud. Ei, ma ei räägi õllekõhust, ehkki ka see oli tal täitsa olemas. Ta oli nii karvane! Ja nii higine! Ja kõik see higi voolas mööda karvu alla... Väga vastik.

Olgu, mõtlesin mina. Anname andeks, ilm on tõesti kuum ja osad inimesed higistavadki palju. Mainin ära, et me ei olnud rannas, vaid suvila rajoonis majade vahel ja seal ta siis otsustas poolpaljas olla.

Aga ega see kõik polnud. Küllap mees tundis, et ma vaatan teda ja sai valesid signaale, sest ta tuli mulle väga lähedale, haaras mu pea oma käte vahele ja kukkus suudlema. Ma olin jahmatusest lausa tumm. Kõik need higised karvad minu vastas ja mitte just meeldiv hingeõhk ning väljas valitsev uskumatu leitsak.

Põgenesin sealt muidugi minema ja mul on tunne, et selleks suveks aitab küll kuumast suveromansist. Päris ebameeldiv ikka."

Lugejad, jagage kommentaariumis oma huvitavaid kohtingukogemusi!