Sellisel kuumal suvepäeval tekib tahtmine enne erootilisi seiklusi pista vibraator või mõni muu tore mänguasi korraks sügavkülma, et voodirõõmud võtaksid uued mõõtmed. Aga just sügavkülm on koht, kuhu ei tohiks vibraatorit panna, isegi mitte mõneks ajaks.

Kui sul on klaasist vibraator, võivad sinna tekkida suure temperatuuri muutuse tõttu kiiresti mõrad ja oledki oma lelust ilma, sest see lihtsalt puruneb.

Elektrilised vibraatorid lähevad sügavkülmas katki kondensatsiooni tõttu.

Kui sa tunned, et väga tahaksid oma sekselu vürtsitada jahedama mänguasjaga, siis uuri kasutusjuhendi pealt, mis on need temperatuurid, mis on selle kindla vibraatori jaoks mõeldud. Osasid neist võib edukalt hoida mõnda aega tavalises külmkapis ja midagi ei juhtu.

Kui aga lelu on veekindel, võid seda mõnda aega hoida külmas vees ja ka see annab soovitud efekti. Vees võivad olla lisaks ka mõned jääkuubikud, siis läheb vibraator kiiremini külmaks ja saad kiiremini minna armurõõme nautima.

Ja kui sa ei taha, et vibraator oleks külm, siis üks tore ja mänguline viis kuuma voodielu pisut jahendada on enda või partneri alla asetada külm ja märg rätik, mille peal te saate kaisutada või hingetõmbepause nautida.

Allikas: The Sun