Need on aga julged mehed, kelle jaoks see probleem ei ole:

1. Prints Philip, Edinburghi hertsog

Prints Philip on olnud abielus kuninganna Elizabeth II’ga üle 70 aasta. Nad abiellusid 1947. aastal, viis aastat enne, kui Elizabethist sai 1952. aastal kuninganna ja kogu selle aja on ta olnud kuninganna kõrval ning teda toetanud. Alles 2017. aastal, 96aastaselt otsustas ta avalikust elust kõrvale jääda.

2. Stedman Graham

Kui su kõrval seisab nii populaarne ja mõjuvõimas naine nagu Oprah Winfrey, pole mingi ime, et oled rohkem tuntud kui “härra Oprah”, mitte Stedman Grahamina.

Tegelikult on Oprah partner väga edukas meesterahvas: õpetlane, populaarsete raamatute autor, ettevõtja, kõnepidaja ja podcasti juht.

Ta kohtus Oprah’ga 1986. aastal ja nad on sellest ajast saadik koos olnud. Nad kihlusid 1992. aastal, kuid otsustasid lõpuks mitte abielluda. Ajakirjale Vogue antud intervjuus tunnistas Oprah, et vastasel juhul ei oleks nad tõenäoliselt enam koos.

3. Don Gummer

Olla abielus kolmekordse Oscari-võitja Meryl Streepiga ei saa olla lihtne, aga Don Gummer on sellega suurepäraselt hakkama saanud ja nad on olnud abielus üle 40 aasta. Koos on nad toonud siia maailma neli ühist last ja Don on kõigi naise oluliste hetkede ajal tema kõrval olnud. Just talle pühendas Meryl oma kõne esimesed sõnad, kui ta 2012. aastal kolmanda Oscari võitis: “Ma soovin, et sa teaksid, et kõik, mida ma siin elus kõige rohkem hindan, oled sina mulle andnud.”

4. Andrew Upton

Kuigi nad liiguvad samades tutvusringkondades, elavad samas riigis ja on isegi koos töötanud, ei ole Cate Blanchetti abikaasa üldse nii kuulus ja tuntud kui tema naine. Oscaritega pärjatud näitlejatari abikaasa on Austraalia näidendikirjanik, stsenarist ja lavastaja.

Nad abiellusid 1997. aastal ning alates sellest hetkest on mees elanud oma kuulsa ja elegantse naise varjus. Ta ütleb piinlikkustundeta enda kohta “see käsi”, sest see on ainus kehaosa, mida ajakirjade toimetajad temast näitavad, kui nad paarist mõne foto avaldavad.

Blanchett on ühes intervjuus öelnud, et nad teavad teineteist juba pikka aega. Alguses ei saanud nad väga hästi läbi, aga kui nad ühel pokkerimängul kohtusid ja 21 päeva väljas käisid, otsustasid nad kihluda ja abielluda.

Täna on neil neli ühist last ning nad on mitmete projektide raames koos töötanud.

5. Alexis Ohanian


Maailmakuulsa tennisisti, Serena Williamsi abikaasat nimetas ajakiri Forbes interneti linnapeaks. Noor ettevõtja ja investor on nimelt USAs ülipopulaarse veebikeskkonna Reddit kaasasutaja. Koos Serenaga ulatus nende väärtus käesoleval aastal 209 miljoni dollarini.

Serena ja Alexis kohtusid 2015. aastal, kihlusid 2016. aastal ja nende tütar Olympia sündis 2017. aasta septembris. Sama aasta novembris pidasid nad maha suured pulmad. Oma eduka abikaasa kohta on Serena ise ühes intervjuus öelnud: “Alexis ei kustuta minu tuld. Ta ei proovi seda hämaramaks muuta. Ta paneb minu rambivalgusesse, isegi, kui ma seda ei taha. Ta lükkab mind saavutama seda, millele ma mõeldagi ei osanud.”

6. Alasdhair Willis

Willis, täpselt samamoodi, nagu tema nainegi, on seotud moemaailmaga: ta on 2013. aastast populaarse kummikubrändi Hunter peadisainer. See Briti mees on kuulsa moekunstniku, Stella McCartney abikaasa ja seega Paul McCartney väimees ning just seetõttu tuntakse teda ka kui “härra Stella McCartney’t”.

Paar abiellus 2003. aastal ja nende suhte saladus peitub tagasihoidlikkuses. Neid ei näe just väga sageli avalikkuse ees koos. Neil on neli ühist last — kaks poega ja kaks tütart -, keda nad üritavad samuti rambivalguse eest hoida.

Allikas: Brightside