Reese postitas Instagrami foto endast lapsena ja avaldas, et ta unistas tol ajal presidendiametist ning oli seda isegi oma 3. klassi õpetajaga jaganud.

"Ärkasin täna hommikul mõeldes ühele oma lapsepõlve hetkele," kirjutas Reese foto juurde. "Kui käisin kolmandas klassis, küsis meie õpetaja meilt, mida me tahame suureks kasvades teha. Mina tõstsin oma käe ja ütlesin: "Ma tahan olla USA esimene naissoost president." Mõned lapsed naersid, aga mu õpetaja vaatas mind ja ütles: "Reese, ma oleksin esimene inimene, kes sinu poolt hääletaks.""

Reese tunnistas, et selle mälestuse äratas ta mõtetes Kamala Harris, kelle Joe Biden valis USA demokraatide asepresidendi kandidaadiks ja keda Reese novembris toimuvatel valimistel toetada plaanib.

"Mu tänased mõtted keerlevad meie riigi naiste ümber, eriti noorte mustanahaliste ja pruunide tüdrukute ümber, kes on vaadanud, kuidas nende emad hoolitsevad nende perede, kogukondade, linnade ja osariikide eest," lisas Reese. "Nüüd teate, et ka teie võite näha kõvasti vaeva, pühendada oma elu teenistusele ja iga päev teisi aidata, ja teie ka võite saada USA asepresidendi kandidaadiks. Täna on tõeliselt ajalooline päev!"