Loo tugev võrgustik

Töö juures, sõpradega, perekonnaga — kui sul on kõige olulisemates eluaspektides inimesed, kelle peale loota ja kes saavad sinu peale loota, on kõik väga hästi. Lõpuks on kõige kurvemad ikkagi üksildased inimesed.

Kogu väärtuslikku informatsiooni oma vanavanematelt

Tõenäoliselt on sinu vanavanemad juba sellises vanuses, et sa tunned, et teil ei olegi võimalus igavesti aega koos veeta. Külasta neid, räägi ja kuula kannatlikult, mis neil öelda on. Pikkades monoloogides peidavad ennast tihtipeale aastakümnetega kogutud väärtuslikud eluõppetunnid, mida sa kuskilt mujalt ei saa.

Käi mõistlikult rahaga ümber

Kui sa varem pole pidanud säästmist oluliseks, siis nüüd on küll viimane aeg. Igal inimesel peaks olema hädaabiraha kogutud, sest mida sa teed, kui tõesti juhtub midagi? Niimoodi ei ole hea muidugi kogu aeg mõelda ja muretseda, aga ikka on hea, kui tagavara on olemas.

Ja käi mõistlikult ümber ka riietega

20ndates eluaastates armastasid kiirmoodi ja igal nädalavahetusel šoppamas käimist? Nüüd tasuks aga investeerida pigem kallimatesse brändidesse, mis peavad kauem vastu kui ühe suve.

Uued oskused tulevad alati kasuks

Kui sa ei ole ammu midagi uut õppinud, siis tasuks pöörata tähelepanu ka enda arendamisele, sest pea meeles, ehkki sa oled veel noor, hakkavad karjääriredelil ülespoole rühkima ka sinust tunduvalt nooremad, kes jaksavad veelgi enam ennast arendada.

Inspireeri ennast ümbritsevaid naisi

Aitab sellest jubedast teiste naiste klatšimisest! Naised võiksid teineteist toetada, mitte võltsilt naeratada ja selja taga maha teha. Kas sina tahad olla kellegi jaoks inspiratsioon või keegi, keda nähes kaob hea tuju ära?

Allikas: Career Girl Daily