Väikesed beebid on õrnad, haavatavad ning meie oleme siin, et neid ja nende vanemaid toetada.
Seda silmas pidades oleme koostanud ülevaate oma toodetest, mis aitab sul leida just need õiged.

Pampers TEIPMÄHKMED

Kui soovid oma beebile pakkuda parimat mugavust, vali Pampers Premium Care mähkmed. Need on hoolikalt valmistatud sulgpehmetest* materjalidest, mis on beebi naha vastu õrnad. Tänu mähkmete õhukanalitele saab su pisike nautida kuivustunnet. Lisaks tundub meie ainulaadne Heart QuiltsTM kiht beebi naha vastas pehme, imades samal ajal niiskust, nii et su beebi nahk jääb kuivaks. Kasulik niiskusenäidik annab sulle teada, millal oleks vaja beebil mähet vahetada. Pampers Premium Care mähkmed on täiuslik valik ka vastsündinutele, kuna lisaks eelmainitud omadustele on väikestel suurustel (0, 1, 2) ka nabasõbralik osa, mis kaitseb beebi õrna kõhtu.

* Ei sisalda sulgi.

Sul on võimalik valida ka Pampers Active Baby mähkmed, mis pakuvad 12-tunnist kuivustunnet, et su beebi saaks kogu öö rahulikult magada, olenemata sellest, millises asendis ta seda teeb. Lisaks on vaid Pampers Active Baby mähkmetel spetsiaalne magamiskiht, mis imab niiskuse kiirelt, samas kui kahekordsed jalaavad kaitsevad lekete eest. Kõigil meie mähkmetel on venivad küljed, mis tagavad mugava sobivuse. Kolm imavat kanalit aitavad jaotada vedelikku mähkmes ühtlaselt ja hästiimavad mikropärlid lukustavad niiskuse endasse, jättes beebi õrna naha kuivaks.

Pampers PANTS PÜKSMÄHKMED

Beebid kasvavad nii kiiresti … Kas sinu beebi juba vähkreb mähkmevahetuse ajal? Või ta juba roomab, ronib või isegi kõnnib? Kui nii, siis on aeg valida Pampers Pants püksmähkmed – vastus sinu beebi vajadustele. Pampers Pants püksmähkmel on mugav ja kogu ulatuses veniv keskosa, mis järgib iga su beebi liigutust. Nii et kui su pisike liigub ringi või seisab, on püksmähkmeid väga lihtne jalga tõmmata. Ta ei pea isegi mängimist pooleli jätma. Püksmähkmeid on ka lihtne ära võtta: lihtsalt rebi külgedelt, rulli mähe kokku ja kinnita teibiga.

Pampers Pants püksmähkmed pakuvad kaitset nii päeval kui ka öösel. Kui kõht muutub öö jooksul tühjemaks, siis tänu venivale 360° FIT keskosale ja kahekordsetele jalaavadele hoiab mähe ära lekked ning hästiimav kiht imab endasse kogu öö pissi, et tagada rahulik uni.

Pampers Pants püksmähkmed on soovituslikud alates esimestest ringiliikumistest (alates 6. kuust) ja need on saadaval alates suurusest 3. Mõistad kohe, et need on väikestele vingerdajatele täiuslik lahendus. Pole vahet, kui aktiivne su pisike on, Pampers Pants ei valmista sulle pettumust.

NIISKED SALVRÄTIKUD

Ükski lapsevanem ei kujuta enam igapäevast elu ette ilma mugavate ja ohutute niiskete salvrättideta. Me teame, kui olulised need sinu jaoks on. Just selle nimel oleme loonud Pampers Aqua Pure salvrätikud (alkoholi-, värvainete-, lõhna- ja parabeenivabad), mis puhastavad ning kaitsevad täiuslikult igat tüüpi lapse nahka. Orgaanilisest puuvillast salvrätikud sisaldavad 99% vett ja 1% puhastusaineid ning koostisosi, mis aitavad säilitada naha pH-d ja ennetada nahaärrituste teket. Kõik meie salvrätikud on dermatoloogiliselt testitud ja kliiniliselt tõestatud.

Kas soovid proovida teisi Pampersi salvrätikuid? Lase käia. Su pisikesele meeldivad need kõik ja sina naudid mugavust.

Me kõik teame, et iga beebi vajab vaid parimat. Luba meil sind juhendada ja aidata sul valida parimad hoolitsusvahendid: need, mida iga vanem soovib ja iga beebi väärib. Lõpuks ometi ei pea lapsevanemad enam muretsema ning saavad keskenduda kõige olulisemale – lapsevanemaks olemisele.

Jaga
Kommentaarid