Inimesed meenutavad Daily Mailis eelmistel aastatel juhtunuid ja oi-oi, kui tore, et midagi sellist meid sel aastal ees ei oota:

1. “Käisin oma töökoha jõulupeol ja nagu ikka, tegin enne kodus paar kokteili ja siis seal ka. Järgmine hetk, mida ma tean, on see, et ma ärkan täielikus segaduses üles. Haiglas.”

2. “Eelmisel kontori jõulupeol haaras minu ülemus kinni ettekandja meheaust…”

3. “Magasin kontori jõulupeol ühe inimesega teisest osakonnast. Kui keegi ülemustest peaks teada saama, kaotame me mõlemad oma töökohad.”

4. “Kolleeg, kes jõi ennast kontori jõulupeol purupurju, tänas mind järgmisel tööpäeval, et olin ta taksosse aidanud ja koju saatnud. Ta vist ei mäletanud, et oli tungivalt soovinud minuga seksida ja lällas sellest terve õhtu.”

5. “Ma ei mäleta oma esimesest kontori jõulupeost mitte midagi. Järgmisele mind ei kutsutudki.”

6. “Mul oli kelmikas hetk naissoost kolleegiga kontori jõulupeol vetsus. Ka peale seda oleme kelmikalt vallatlenud ja aeg-ajalt kokku saanud. Ma olen abielus. Mehega.”

7. “Kontori jõulupeol karjus kolleeg ühel hetkel, et ta on minust täielikult sisse võetud. Mina tundsin sama. Aga me oleme mõlemad abielus.”

8. “Jõin ennast kontori peol väga purju. Ma ei julgenud järgmistel päevadel tööle minna, sest kartsin, et mind nagunii vallandatakse. Vallandatigi, aga mitte jõulupeol juhtunud tõttu, vaid töölt puudumise pärast, sest ma ei andnud mitte kellelegi teada, et ei kavatse tööle tulla. Peale seda ei ole ma enam alkoholi puutunud.”

Lugejad, kas teil on ka mõni lõbus (või mitte nii lõbus) lugu kontori jõulupeol juhtunud? Jagage seda kommentaarides!