Siin on 10 kuulsat inimest, kes on otsustanud ühiskonna survest hoolimata mitte sünnitada. Ja põhjendused on järgmised:

Black Eyed Peas`iga oma karjäärile alguse pannud ning nüüd ka edukat soolakarjääri viljelev Fergie: "Ma ei taha, et miski mu keskendumist (laulmisele) segaks."

Itaalia päritolu näitlejatar ja modell Elisabetta Canalis: "Mu koerad rahuldavad täielikult mu emalikud vajadused"

Hollywoodi kuulsaim lesbibaar Ellen DeGeneres ja Portia de Rossi: "Oleme laste saamisele mõelnud. Meile väga meeldivad väikesed lapsed, kui nad on söödetud ja vannitatud, kuid otsustasime siiski, et päris oma lapsi me ei soovi. Meie majas on natuke liiga palju klaasist esemeid."

Näitleja ja supermodell Eva Mendes: "Ma armastan väikeseid põngerjaid väga, nad on nunnud, kuid mulle meeldib kaua magada ja ma muretsen iga asja pärast kohutavalt."

Oscarivõitja Helen Mirren pidi koolis vaatama videot sünnitusest, kus midagi ei jäänud saladuseks. "Ma vannun, et sain sellest trauma kogu eluks. Ma ei suuda vaadata midagi, mis on sünnitusega seotud. See ajab mul südame pahaks!"

"Ameerika otsib superstaari" saatejuht Simon Cowell`ilt küsiti, kas ta kavatsebki lastetuks jääda: "Minu eas, loomulikult! Ma elan sellist elu, et mul lihtsalt ei jätkuks laste jaoks kannatust. Mulle vist meeldiks, kui lapsed sünniksid kümneaastastena."

Jennifer Aniston, keda press halastamatult ja pidevalt beebiküsimustega piirab, ütles hiljuti: "Ma ei ole meeleheitel. Läheb, nagu läheb ja ma olen omale määratud saatusega rahul."

Lara Flynn Boyle: "Ma armastan lapsi ja ma armastan mehi, kuid ma ei suuda neile elu lõpuni pühenduda. Ma olen väga isekas inimene. Mul oli suurepärane ema ja ma tean, et ma ei suudaks kunagi tema tasemel olla, kuid teisiti ei tahaks ma siia ilma last sünnitada. Ning mul on raske uskuda, et naised tulevad edukalt toime nii karjääri kui lastekasvatamisega. Ma tõesti ei usu."

Telekokk Rachael Ray tunnistab, et temal ei jätkuks laste jaoks aega. "Ma töötan liiga palju, seetõttu  ei usu, et minust võiks saada hea ema. Mõnikord ma tunnen, et olen oma koerale halb perenaine, sest ma ei saa temaga piisavalt aega veeta."

Näitlejatar Cameron Diaz on Jennifer Anistoni järel teine, kelle kõht ja tulevikuplaanid pressile väga suurt huvi pakuvad. Kuid naine on oma otsuses kindel: "Ma elan praegu imelist elu ning ma usun, et see on just sellepärast nii, et mul lapsi ei ole. Ma ei usu, et sünnitamine või laste saamisest loobumine on kompromiss, see on iga inimese vaba valik. Inimesed arvavad, et ma ajan jama ja et ma tegelikult tahaksin väga beebit, kuid mu vastus on "EI!"

Allikas: Mommyish.com