1. Uno Loop

Unustage plaažid, mulatitarid ja Gilbertode maffia, tegelikult laulab bossanoovasid kõige paremini Uno Loop! Ja nagu sellest vähe oleks — Loop on sportlik, sarmikas ning ainüksi tema bakenbardid vääriksid monumenti.

2. Gérard Depardieu

Lisaks šansoonidele, Sarkozy ja Bruni armuafäärile ning pikkadele saiadele on Prantsusmaalt pärit ka filminäitleja Gérard Depardieu. Depardieu tõestab, et kui jumal on andnud sarmi, ei takista naisi hurmamast ka kirvenägu ja osalemine igavates kostüümidraamades.




3. Keith Richards

„Miks te räägite meile Richardsist, kui olemas on Mick Jagger?” võiks pahaselt protesteerida. Aga seetõttu, et Jagger võis küll käia Jerry Halli, Marianne Faithfulli ja veel mitme tosina pikajalgse pruudiga, ent Keef lihtsalt on lahedam kui sügavkülmutatud lumememm. Ja kust kohast hangib ta neid suurepäraseid piraadisärke?

4. Clint Eastwood

Clint Eastwood on legend. Lausa sel määral, et esimese ropsuga ei tule meelde, on ta elus või surnud. Lähemal uurimisel selgub, et Eastwoodi matma hakata on vara. Kas napisõnalisus on pika eluea saladus?






5. Hugh Hefner

Õelutsejad võivad väita, et Hefner on juba ammu muutunud seltsimees Brežnevi sarnaseks. Küllap on nad lihtsalt kadedad, sest neil pole maailmakuulsat firmamärki, mida kõik ebaseaduslikult kasutada tahavad, alates Balti jaama turu saunalinadest ja lõpetades Kanaari saarte pitsabaaridega.



6. Jack Nicholson

Nicholsoni-vana kimub suitsu, on kiilas, kõhukas ja kõike muud kui ilus. Kui aga sel suvel ilmusid fotod jahil seilavast Nicholsonist, keda ümbritsesid modellimõõtu tütarlapsed, hakati papit kadestama. Ja kui veel Nicholson võttis oma 70 eluaastat kokku sõnadega: „Mu elu on olnud üks pikk seksfantaasia“…



7. Sean Connery

Connery on esimene James Bond, macho’de macho, alates 2000. aastast rüütel ning räägib võluva šoti aktsendiga. Ja mis peamine, ikka veel valivad eri väljaanded Sir Thomas Sean Connery seksikaimaks meesnäitlejaks, olgugi et ea poolest kõlbaks ta meile vanaisaks.



8. Evald Okas

Muidugi on Evald Okase pannoo „Rahvaste sõprus” Maarjamäe lossis efektne. Aga on karta, et vitaalne 90+ kunstnikuhärra sööbib mällu hoopis oma naiselike ja meelaste aktidega.






9. Jaan Kaplinski

Tartuga seoses ei meenugi alati esmajoones Tartu Ülikool ja Emajõgi, vaid hoopis Jaan Kaplinski, tema tundlikud ja metafooriderohked luuletused, intrigeerivad arvamuslood ning mõjuvad romaanid.






10. Fred Jüssi

On ta üldse lihast ja luust inimene või hoopis kehatu hääl metsade ja rabade rüpest, mis meile linnukeelt tõlgib? Mõned olla teda isegi ihusilmaga näinud, kuid Jüssi tämbri tunneb eksimatult ära ka kõige urbaniseerunum eestlane.